Et lille forsigtigt pip…

Jeg har længe gået som katten om den varme grød…

Skal jeg eller skal jeg ikke… Begynde at blogge igen?

På den ene side så savner jeg det enormt meget at kunne skrive her, men på anden side var det jo ikke ligefrem det jeg brugte bloggen så meget til før i tiden. Men jo længere tid der er gået jo mere har jeg lyst til at netop gøre det. Bare skrive lige hvad jeg vil om ikke noget specifikt emne.

Men har også tænkt og tænkt om jeg så skulle starte helt på en frisk og slette hele den gamle blog? Men det synes jeg ville være en skam. Der er så meget historie og billeder. Så de får lov til at blive liggende.

Det der med at skifte blognavn osv. det har jeg jo været ude i før og det synes jeg ikke var godt. Det her er mit hjem på nettet, det er mit navn, mit alter-ego, mit sted. Men jeg ved jo også der er folk som kender mig der læser med og det ligger tit en begrænsning på udfoldelserne.

Årh det er svært. Jeg vil gerne. Det er også som om jeg har manglet noget i den tid jeg ikke har blogget.

Altså friheden ved ikke altid at tænke i blog indlæg og den slags, den har været enorm rar, men på andre tidspunkter har jeg også bare virkelig haft lyst til at sætte mig og skrive noget herinde. Det er svært at fjerne den label som jeg har taget på mig, blogger, når den har været der i så mange år.

Indlæggene bliver ikke lige så ofte som i gamle dage, men ordene vil være vel gennemtænkt og for det meste bare om emner jeg nu gerne lige vil give min mening om.

Jeg håber jeg kan leve op til de forventinger jeg selv sætter og vil da nyde hvis i læser med også 🙂

Once a blogger, always a blogger, right?

Billedet har ingen relevans, men synes bare jeg ville vise det her smukke cover, som jeg har købt hos andcopenhagen.com for nyligt 🙂

16 comments

 1. Heyy Maria.

  Dejligt hvis du begynder at skrive lidt igen. …og så troede jeg selvføøøølgelig at der kom noget med … B..y.😉😘. … Men det kan man jo heller ikke vide…det er jo forår, og ham Magnussen er jo så lækker… I ku’ godt… .. Nodge nodge wink wink know what I mean know what I mean..😉😉. Nej …i skal ikke sætte jer til at se Monthy Pythons Flying Circus… 😁😁😂😂😂 glæder mig til at følge lidt med igen ☺️💐☕️🍰

  1. Det er nok det sidste der er på vej lige nu. Tværtimod 🙂 Dejligt du stadig kigger forbi her 😉

 2. Jeg forstår 100% hvad du mener.

  Dejligt at du har bestemt dig for at følge dit blogger hjerte.

  VH en neglenymfe 😉

  1. Du var bare røget i godkende køen 😉 Så den var helt sikkert blevet udgivet 😀 Men tak for din søde kommentar(er) <3

 3. Jeg tror spamfiltrene er ude efter mig i dag, den kommentar jeg skrev før blev vist spist. Sultne filtre rundt omkring!
  Det lyder som en rigtig god beslutning, jeg tror det er den rigtige! ❤️

 4. Jamen, velkommen tilbage. 🙂 Det er jo det hyggelige ved Bloglovin’, at pludselig dukker der gamle kendinge op igen. Jeg har to års jubilæum nu, hvor jeg ikke har blogget. Og har da ind imellem tænkt på at starte en ny, men så minder jeg mig om hvor presset man er og at man hele tiden tænker i blogindlæg i stedet for bare at være i nuet og nyde livet. Jeg er på IG og det elsker jeg, for det er nemt og hurtigt både at følge og opdatere. Glæder mig til at læse indlæg fra dig igen. Rigtig go’ dag til dig. 🙂

  1. Tusind tak 🙂 Ja presset er der jo, men det har jeg ik tænkt mig atvære noget som skal påvirke mig den her gang. Nu er det udelukkende af lyst og når jeg har noget at skrive. Og ikke alle de der produkt anmeldelser som hurtigt kan hobe sig op 🙂 Og god dag til dig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.