China Glaze – Yellow Polka Dot Bikini

Efter den meget kedelige farve i går så synes jeg vi lige skal ha en neon igen, har trods alt et par stykker endnu at vise jer 😉 Neons er for det meste(som i stort set altid) matte, jeg har i hvert fald endnu ikke set en der ikke blev mat når den kom på. Jeg gætter på at det selve neon farven som gør at det bliver mat. Dog er der jo ikke nogen der stopper en for at putte en top coat på! Og voila så har man de mest skinnende neonfarvede negle til at sætte lidt kulør på hverdagen. Men må sige den her skal bruge en del lag før den dækker uden at man kan se neglen igennem. Og det gjorde også den var lidt svær at lege med til sidst. Dog tror jeg at når jeg næste gang skal bruge den vil jeg forsøge mig med hvid som base og så 2 lag og så må jeg jo se hvordan det bliver.

Det er i hvert fald en super flot farve og den virker lidt mut her på billedet i forhold til virkelighedens farve, så lad dig endelig ikke snyde af det… Fordi den er virkelig neon 😉 Og i øvrigt også en af lakkene fra China Glazes Poolside collection.

Since I yesterday brought you a really boring kinda neutral color, I thought it was time for another neon. I still have quite a few of those to show you 🙂 This one needs 3-4 coats for the best coverage, but for each coat it gets a bit more difficult to apply, saying that you can see my ring-finger is a bit messed up. So next time I think I will settle for 2 coats and maybe start out with a white underneath to see how that turns out.

11 comments

  1. Jeg stemmer også for hvid under…på de første to fingre ligner det som om du har taget en overstregningspen i neongul og tegnet på dine negle (er det kun mig der gjorde det da jeg var mindre i skolen? 😉 )

    1. Haha det er da rigtigt 😀 og nej jeg har gjort det så sent som for et par uger siden 😛
      Tror jeg giver den et hvidt lag under og så smider et indlæg op med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.