Mac Wonder Woman lakke!

Jeg har lige kigget lidt blogs og faldt over at MAC’s næste kollektion er lavet over et tema som er intet mindre end Wonder Woman! Det er nok noget som er/var et hit i f.eks USA, men her i Danmark tror jeg ikke vi har det vilde forhold til lige præcis den tegneserieheltinde. Ikke desto mindre synes jeg da de er sjove farver og der er selvfølgelig også 2 lakke med i den nye kollektion.

Obey Me & Spirit of Truth hedder de to nye farver. Jeg overvejer at købe dem bare for at man så har dem… De ser jo sjove ud 😀 Er det noget som i kunne overveje? Hele kollektionen kan ses lige her hos Temptalia og det er også der jeg har lånt billedet fra 🙂

Just saw these and must admit I think I am gonna get them.. The bottles are so cool! Any of them you must have!? Picture is borrowed from Temptalia and you can see the rest of the collection there as well 🙂 I am definitely getting these two. I am sure these bottles will be a collectors item 😉

11 comments

  1. Enig med Anette Kristine. Farverne er ok, men emballagen er da helt fantastisk.
    Dog synes jeg måske ikke jeg har økonomi til at forsvare neglelak-køb blot for emballagens skyld. Men det må tiden vise…:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.