If only…

jeg var 15 år stadig og var pisse ligeglad med alle andre så havde jeg for lang tid siden investeret i dem her! Hvor fede er de ikke lige? Pink OG leo pletter plus neon snørebånd!? 🙂 WIN WIN WIN :DDD

tumblr_m0y75qJ16p1qb3povo1_1280Totalt absolut ikke lak relateret.. men havde lige en samtale hvor jeg endte med at google dem her frem… Årh jeg er så meget med på at de her kommer retur i modebilledet 🙂 Og jeg synes slet ikke nogen kan klage når folk nu også er begyndt at gå i birkenstock, bøllehat og scrungies igen! 😛 Er vidst også alt for lang tid siden jeg har haft et lidt skævt indslag her på bloggen, så i dag er vi altså major offtopic 🙂 Jeg har vidst selv haft 7 par igennem min tid og jeg knuselskede hver eneste af dem 😛

 

6 comments

  1. Jeg synes helt klart at du skal købe dem. Tænk hvor meget din glæde vil betyde hver gang du tager dem på, fremfor den øv-tanke hver gang du tænke på hvad andre synes. Det er livet sgu for kort til. Go for it, man skal altid gøre hvad der gør en selv glad, de andre lære nok at elske en alligevel 🙂 be true to your self!

    1. Tak for opmuntringen Merete, men jeg kunne nu ikke finde på at købe dem nu, jeg er vidst ovre mit buffalo stadie desværre.. Ikke mindst så bryder jeg mig ikke om at være højere end kæresten og det bliver jeg med dem her på haha 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.