Link Love #1

I har måske set det på et par andre blogs, bla. Eva har hver uge sit faste Søndags stener indlæg og så ved jeg ikke om i har kunne fornemme at jeg prøver og få gang i lidt mere faste rutiner med indlæg her på bloggen? I hvert fald så har jeg nu tænkt mig at sprede lidt link love, hver søndag med de indlæg jeg nu er stødt på i løbet af ugen som fortjener lidt opmærksomhed. Det værende både modeblogs, beautyblogs og de helt personlige blogs, dog primært danske. Jeg synes selv at opsamlingsindlæg som disse, er en af de bedste måder at opdage nye bloggere på 🙂 Jeg skal selvfølgelig nok dele dem op i beauty/non-beauty, så i kan skippe det i måske ikke interesserer jer så meget for, men i kan i hvert fald forvente at der kommer lidt af hvert 😉

Vil lige pointere at siden det er første gang jeg gør det og det ikke rigtig har været så planlagt, så har jeg jo ikke gemt de links jeg er stødt på i løbet af ugen. Så det er umiddelbart lige de links, som der popper op når jeg tænker tilbage, at der er med i den her uge 🙂 Som i kan se, er det nogen af de store blogge jeg har links med fra og derfor er chancen for, at i har læst indlæggene jo ret store, men i næste uge så skal jeg nok have mere med fra andre blogs også 🙂

linkloverijah

Beauty

Ugens største nyhed må være at der åbner et MAC Cosmetics flagship store i KBH til Oktober. Det er der sikkert rigtig mange der har sukket efter i mange år 🙂

Jo viser i en helt ny videoguide hvordan man lægger en naturlig base med BB-creams

Eva deler ud af sin mascara erfaring og giver et bud på de 5 bedste af slagsen

Anette skriver lidt om hybenfrøolie og dens gode egenskaber, som især har begejstret Ole Henriksen

Pudderdåserne har været ude og shoppe rundt om i Europa, så de deler ud af deres bedst shoppetips

Der er søreme også lidt giveaways igang, trods stilheden i blogland pga. sommeren. Doktor S Fierceness har tre lækre lakker fra OPI til en heldig vinder og så Rainbowify me en sådan cirka 500 followers giveaway med lækre præmier til to vindere 😀 Ikke mindst kan der også vindes lidt lækkert til den hårdt ramte sol eksponerede hud, ovre hos Ibbyheart der har udlodet lækker økoflipper solcreme fra Zinobel.

Non-beauty

Miriam har lavet en rigtig god guide til dem som måske tænker på at starte deres egen blog eller som allerede har en 😉

Jeanett skriver om fjerde måned med hendes lækre bøllebaby 😀

Malsen flasher endnu en super lækker LV taske i Louis Lørdag, denne gang i trendy army farver

Det var lige alt i denne her omgang, håber i synes om det og i må meget gerne skrive en kommentar med ris/ros hvis i har det 🙂

Stinna er sød 😀

14 comments

 1. Pissegodt koncept! Det vil jeg glæde mig til at læse meget mere af! 🙂 Hende der Miriam har da i øvrigt en megasej blog! (For cheesy? ;D )

 2. Det er altså en ret god idé! Link love er jo altid en rar ting. Jeg synes i hvert fald ofte, jeg får rigtig god inspiration og endda måske finder nye blogs at følge ved sådanne indlæg 🙂

  1. Ja lige præcis, så håber jeg også jeg kan finde noget der er værd at dele jo 😛 Men samtidig også falder i alles smag.. rimelig svært egentlig :DD

 3. Skønt koncept 🙂 det vil jeg også glæde mig til fremover.
  Tak for cadeau – du er skøn! Glæder mig at du kan lide tasken ❤

  1. Uha får jo præstations angst nu :p håber denne omgang også er lige så interessant så 😉

   ARJ men jeg elsker jo alle dine LV’s… det ved du jo godt ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.