Fancy Friday – Is

Det bliver et ret kort indlæg fra mig i dag, der er jo ikke så meget igen at forklare, temaet er is og det er jo ret simpelt 😉 Det blev til noget isvaffel med meget farverigt og måske lidt giftigt is, med flødeskum og syltetøj på 😀

Jeg prøvede en 3-4 forskellige varianter af det her og de blev alle sammen ret mærkelige.. Så til sidst blev det en sammenlægning af de andre jeg havde forsøgt mig med, og det blev så til dem her. Er lidt i tvivl faktisk om man kan gennemskue det er is… kan i det? ;D Synes måske der er sådan lidt vampyr og blod over dem… :S

Fancy Friday - Is

Der er brugt Nailstation som basefarver: I Love Paris, Front Row, Emirati Lady og Get the jet. Så er der brugt Herôme Long Bay som basen til vaflen, Medina by GOSH Mocca til striberne og derefter OPI Alpine Snow til flødeskummet og Medina by GOSH Medina til syltetøjet 🙂 … det er nok en sætning jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville komme til at skrive… 😀

Jeg er ikke særlig tilfreds med dem her, ville så gerne have at et af de andre forsøg lykkedes, men sådan er det jo bare nogen gange. Så må man stoppe, mens man stadig har bare en lille smule tålmodighed tilbage 🙂

God weekend, ja og pinse 😀
Fancy Friday - Is
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Tryk på den lille blå fyr…

Fancy Friday – Is

5 comments

  1. Haha, kender det alt for godt! 🙂 Jeg er så dårlig til at lave designs som ikke er meget simple. Har virkelig ikke tålmodighed til det og jeg er ellers kendt for at være en meget tålmodig dame! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.