MAC – Something about pink

Jeg har gjort et kup, hvis jeg skal sige det selv i hvert fald! 😛 Fandt den her og 4 China Glaze lakke inde på trendsales, som jeg gav 300 kr for.  Så det var en helt ok deal. Især fordi den her ikke rigtig er til at drive op mere (så vidt jeg ved). Den var en del af MAC’s Hello Kitty kollektion som var fremme i 2009. Det her var helt sikkert en som jeg fortrød jeg ikke fik fat i da selve kollektionen var der, den her og ja den her grå.

Så ja da jeg så endelig får den prøvet er jeg virkelig ked af at blive skuffet så meget som jeg gjorde. Nej, den her dækker ikke ved et lag… heller ik ved 2… og bestemt heller ik ved 3 🙁 4 lag måtte der til og det er også derfor jeg har 4 lag på over det hele, i øvrigt så kan det anes på ringfingeren at der er lidt dårlig dækning stadig endda. Men jeg kunne virkelig ikke nænne og vise den her flotte farve hvor den bare slet ik dækker ordentlig :/

Nå men nu har jeg den jo så… og jeg er da også glad for den. Men ehm tror det bliver sådan en jeg bare har for at ha den 😛

I found this really cheap on a danish ebay’ish site! I was so exited that I had finally found it! But oh boy was I disappointed when I saw the poor coverage it has! 🙁 So I guess this is one of them “nice to have, dont wanna wear” polishes 😛 I had to put 4 coats on before it was just somewhat to look at 🙁 And I didnt have the heart to show you this when it was so bad. So all nails have 4 coats!

21 comments

    1. ja var meget forbavset da jeg sad og tog den på.. håber lidt måske det er fordi den er lidt gammel efterhånden, men altså flasken opvejer jo det hele 😀

  1. Awwh, Thats a pity..
    I’d say a close enough dupe would be Barry M’s Shocking Pink 😀
    But I’d buy Something About Pink just for the bottle xD

  2. Øv altså. Men hey, er der ik en der minder meget om i farven fra Depend? Måske du ku tjekke ud og se? og lave sammenligning?

  3. Det er så trist at blive skuffet over en lak når man endelig har fået fat i den. Synes den har en rigtig flot farve, men 4 lag og stadig gennemsigtig det holder ikke helt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.