Essie – Neo Whimsical

Argh den her var ikke rar at lægge på! Bare det første lag kom til at se virkelig dårligt ud, så lægge et meget tyndt lag ovenpå… bare så det nogenlunde anstændigt ud. Har faktisk ikke rigtig så meget at sige om den, jeg bryder mig ikke specielt meget om farven og så at den var så svær at lægge på gør det ikke specielt bedre.  Konsistensen synes jeg var sådan ret tyk i det i forhold til andre Essie lakke. Det er også en creme lak, men alligevel… jeg har ikke oplevet noget lign. i lang tid.  Den er nok pæn hvis man skal have en mere diskret lak på. Så den lejlighed må den jo gemmes til 🙂

This was not easy to put on, it was really thick and not at all easy to work with! 🙁 Had to put a thin layer on top of the first coat to make it look somewhat decent 😮 This is definitely not one of my favorites, this is gonna be saved for when I need a more discreet color on the nails… Thats for sure 🙂

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.