Inglot – 708

Nå men endelig fik jeg tid til ikke bare få dem prøvet men også få taget billeder af de nye jeg fik købt da jeg var en tur i Inglot ude i Fields. Denne her dækker rigtig fint ved 2 lag.  Den er hvis man kan ane det mat i det, men igen en som ser mindre mat ud jo flere lag der kommer på. Selve konsistensen er også rigtig lækker at arbejde med, der kommer ikke klumpler, bobler eller andet af den slags man kan komme ud fra. Det var jo i øvrigt også den jeg havde på nytårsaften 🙂 I aften skal jeg hjem til svigermor og ordne hendes computer, mens min kæreste skal en tur i skøjtehallen med alle gutterne. Ja så får jeg i hvert fald fred for dem 😛 Hav en dejlig weekend 🙂

Finally I got to try and not least get pictures of this. Its one of the Inglot polishes I bought when they opened their new store here in Denmark 🙂 2 coats is sufficient and I dont know why, but once again this become less matte the more coats is applied.. Pretty weird :p This was also the polish that was under my dots new years eve! Have a great weekend 🙂

14 comments

    1. Jamen tak skal du have 🙂 Det kræver bare lidt øvelse, når du gør det tit nok så blir det jo meget nemmere efterhånden 😀

    1. Jeg er absolut også kun blevet positivt overrasket 😀 Det er jo trods alt fra Polen, så man kan jo ikke undgå at være lidt skeptisk 😛

  1. Pingback: Inglot – 708

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.