Nytårsbilleder

Lidt fra min nytårs aften, bedre sent end aldrig 🙂 Det var stille og roligt fra min side da jeg skulle på nattevagt dagen efter og ikke mindst køre hjem, så jeg fik en enkelt øl i løbet af aftenen og et glas asti 😉 Vi var mig og min kæreste, 2 af hans venner, hans søster+kæreste, min svigermor plus 4 af hendes venner. Så det var ganske hyggeligt og lige tilpas. Fik desværre kun billede af forretten som var en eller anden suppe der smagte kanont 😀 Og til hovedret fik vi en steg, lækre stegte rodfrugter, whiskeysauce og flødegobler <3 Uha det var et hit 😀 Og til dessert en hjemmelavet chokoladebudding/æblekage, det smagte også super lækkert. Alt i alt en herlig aften 😀 Gik jeres aften som forventet?

Min søde kæreste og svigermekanikkens hund Molly <3

Meget træt vovse 😀

Hygge med kortspil(ølspil) inden spisning 🙂

Dejligt dækket bord og stor bordbombe 😀

Forretten <3

Godt nytår… brrr! Det var sgu koldt derude.

Og så afslutter vi med lidt fyrværkeri… Det er godt nok svært at tage billeder af 😮

Just some pictures from my new years eve. Nothing fancy, I was driving that evening so wasnt drinking 🙂 It was a nice night! How did your night go?

8 comments

  1. Skønne billeder! Hvor er det fint det af dig og kæresten 🙂
    Min start på 2011 gik stille og roligt – vi var ikke så mange, men det gør mig ikke noget. Det er ikke en aften, som jeg sådan bruger det vildeste krudt på….

  2. Sikke nogle fine billeder, i havde gjort det rigtig fint 🙂 den suppe kunne jeg godt spise lige nu, har bare haft lyst til suppe i flere dage nu hehe..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.