Sommerferien er slut

Gæt et sted!

To ugers sommerferie er slut i den her uge, for mit vedkommende havde jeg lige to dage med standby på jobbet inden jeg skal begynde i morgen.

Det er der jeg begynder bare en smule og fortryde jeg ik tog tre i træk. Men jeg skal noget her i start september, så blev nødt til at holde noget der i stedet for. Men ååååh hvor kunne jeg godt have brugt lidt mere ferie. Kan man ikke altid det?

Men lige præcis den her sommerferie har vi ikke rigtig lavet noget, så det har ikke helt føltes som sommerferie. Det længste vi var væk var en endagstur til Odense og det var uden sønnen og var i øvrigt til en fest, så det er jo heller ikke ligefrem ferie 😉

Hvad har vi så lavet egentlig? Jo sønnen er startet til fodbold, det er næppe gået forbi jeres næser hvis i følger med på snap eller IG 🙂 Mor og far sad stolte på sidelinjen og kneb en lille tåre da han var med første gang, store dreng altså!

Så har far og søn også være en tur i svømmehallen, hvor jeg fik et par timers alenetid. Så har vi været ude og bowle med nogen venner, hvor sønnen overnattede hos farmor. Lidt mere fodboldtræning og endda en tur på Brøndby Stadion, da vi efter de tre træninger godt kunne se at måske burde sønnen se en fodbold kamp for at få en lille ide om hvordan sådan noget egentlig foregår. Det var en stor oplevelse for ham at være afsted og jeg var lykkelig over at være tilbage på stadion. Sidst jeg var fast inventar der, var i slutningen af 90’erne så det var et glædeligt gensyn.

Vi var forbi et vennepar som lige har fået den fineste lille bebs og ikke mindst er flyttet i hus, inden da var vi forbi den lokale havn, måske nogen kan gætte hvor det er?

Ja og ellers har vi bare slappet af og nydt vejret (lol) der var vidst godt vejr i to-tre dage, det har i hvert fald ikke været det ferievejr min mand har håbet på. Men igår startede manden så nyt job og sønnen kom i børnehave og jeg tullede rundt herhjemme og vaskede lidt tøj og slappede helt af. Så det har helt sikkert været en ferie der står i afslapningens tegn. Mand og barn har ferie igen i uge 34 så kan det være vi får ført nogen af de planer ud i livet vi snakkede om i sommerferien. Altså de praktiske ting som at male vindskeder og ordne have og den slags 😛

Meen ender nok med lidt mere afslapning, forhåbentlig bedre vejr så vi kan tage på Bakken eller lign. 🙂

Rigtig god sommerferie til dem der er så heldige at stadig være igang med den eller stadig har den til gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.