To uger tilbage i huset

Tænkte jeg lige ville tjekke ind med en opdatering.

Den 31. marts er officielt den sidste dag jeg ejer et hus, og derfor er det efterhånden også ved at være oppe over med at få flyttet.

Jeg har haft besøg af Garant tæpper i min nye lejlighed, så jeg kunne få styr på det og det er vel egentlig det eneste jeg pt. går og venter på bliver afsluttet. Det bliver det forhåbentlig på onsdag hvor der bliver lagt gulvtæpper i stuen og de to værelser og så noget vinyl i køkkenet.

Derefter så skal flytningen så til at begynde for alvor. Jeg får mandag besøg af en fra flyttefirmaet Jonas & co. som skal besigtige huset og give et tilbud på hvor meget flytningen kommer til at koste. Jeg er vel efterhånden kommet frem til at jeg selv står for nedpakningen af mine ting, da jeg så på samme tid kan få sorteret og smidt ud…

Det ville selvfølgelig være fedest at slippe for at pakke ned selv, men så tager jeg bare alt muligt med som egentlig bare burde ende på genbrugspladsen i stedet.

Jeg har taget fri næste weekend hvor jeg regner med at få pakket det hele ned og så håber jeg at møbler kan bliver flyttet omkring der også.

Lige pt. kunne det egentlig bare være rigtig rart lige at lukke øjnene og så åbne dem igen 1. april, hvor alt det her flytte hejs meget gerne skulle være overstået.

Neglelakkerne er der også ved at være tyndet godt ud af, men har da stadig en del tilbage. Så de kan selvfølgelig stadig købes 🙂 10 stk. for 50 kr.! KOM OG KØB 😀

Totalt urelateret billede i øvrigt, men Instagram har lige nu det fineste filter, som ligner det er malet med vandfarver. Jeg synes virkelig det er et af de bedre og brugbare filtrer jeg har set derpå. Tænker man nok kan fange nogle virkelig flotte “malerier” af ens unger med det 😀 Jeg har blot forsøgt at forevige mine gode hårdag 😂

2 comments

  1. Åh, det er også bare så omfattende at skulle flytte! Da vi flyttede sidst, overvejede jeg også at få flyttefolkene til at stå for det hele, men af én eller anden grund kunne jeg alligevel ikke helt forlige mig med tanken. Plus det ér altså også lidt en udskrivning (det er jo i forvejen dyrt nok at flytte!).
    Men de der lakker… er du villig til at sende dem? (Altså, sådan engang, når du har tid – det haster jo ikke)

    1. Ja var klart også det jeg startede ud med at ville, men så får man bare ik smidt ud jo…

      Åhhh jeg er ik så meget for at sende den mængde.. Både dyrt i porto og besværligt at pakke dem så de ikke går i stykker. Så jeg vil helst undgå det. Du bor måske langt fra hvor jeg bor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.