Længere vipper…


I håb om at få længere øjenvipper har jeg bestilt dette produkt, efter jeg har set en af mine yndlings makeup guruer på youtube teste det 🙂 Se testen her
Så glæder mig til at få nogen længere vipper 🙂

Nå ja og så bestilte jeg også lige Essies Neon collection med 😀

2 comments

  1. Jeg prøver virkelig at huske at bruge den hver dag, men det er svært når man ikke putter makeup på hver dag. Men lige i starten brugte jeg den omkring en uges tid fast hver dag og synes virkelig jeg kunne se de blev længere. Men jeg er elendig til det med at fjerne øjenmakeup og tit blir det til at jeg ligger og piller min mascara ud og med den konsekvens at der ryger en del vipper med også. Så jeg er nok den dårligste person til at ha testet det her produkt nogen sinde 😛 men jeg tog nogen billeder af mine vipper inden jeg overhovedet begyndte på at bruge den så kan vel lige sammenligne dem lidt og smide et indlæg op 😀 Så tak for påmindelsen 😉 Og så kan du jo også selv bedømme det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.