Knæk Cancer i uge 43 + Giveaway!

Breast Cancer Awareness manicure

Giveaway er lavet i samarbejde med Essie Danmark

Uge 43 banker på i næste uge og det samme gør Knæk Cancer. Det er vel nærmest blevet en tradition at den uge er dedikeret til at gøre opmærksom på at cancer skal knækkes.

Det er jo desværre noget som rigtig mange mennesker er berørt af og derfor er det nødvendigt med den fortsatte fokus på sygdommen. Der er masser af måder man kan støtte op om det gode formål. Bla. ved at indbetale til private indsamlinger, købe produkter i butikkerne eller på deres webshop.

Sidste år var vi 4 bloggere der satte fokus på det via Pink Torsdag. Det er også derfra mit billede øverst er fra 🙂 I år havde vi desværre ikke tiden til at gentage det.

Men da jeg har desværre haft kræften lidt tættere på i år, da min fætter blev ramt af det tidligere på året og tabte kampen i september. Så synes jeg stadig det er vigtigt at sætte fokus på den forfærdelige sygdom. Så jeg håber i har lyst til at støtte Knæk Cancer på den ene eller anden måde. Hver en krone tæller jo 🙂

Sidste år var Essie ude med en Breast Cancer Awareness collection, i år er der blot fokus på nogen af deres eksisterende farver som er fra deres permanente kollektion og søreme om jeg ikke har fået lov til at give sådan 2 sæt væk 🙂 Så dem i ser herunder er altså up for grabs for to heldige vindere! Værdien er 594 kr. pr. sæt.

For at deltage skal i blot lægge en kommentar herunder. Alle med dansk adresse kan deltage.

Hvad i skriver er op til jer, men jeg vil da gerne høre om i støtter op om Knæk Cancer eller på andre måder involverer jer i den kommende uges indsamling 🙂

Jeg finder 2 vindere på søndag den 18 kl.12.00 som vil få direkte besked på email og herefter offentliggjort i indlægget her. Held og lykke!

essiegiveaway

Knæk Cancer i uge 43 + Giveaway!

83 comments

 1. Jeg støtter ALTID op om Knæk cancer for som så mange andre så har jeg også haft det tæt inde på livet. Både min søster og far har haft cancer. Min far tabte kampen men min søster er heldigvis kommet på den anden side nu og det håber vi, at hun bliver ved at være selvfølgelig 🙂 Vi har ALLE sammen et medansvar for at få knækket den satans sygdom.

 2. Uhh hvor lækkert!! Selvom det er på en lidt trist baggrund…har også mistet en fætter, der kun blev 19 år, det er sgu så meningsløs en sygdom. Det var lidt nemmere, da det var min farmor og mormor, da de var ældre.
  Har for nyligt læst om en ny måde at behandle på, som er på trapperne…hvor det er ens immunforsvar som slår kræftcellerne ned, og som dermed er temmelig effektiv…den sætter jeg min lid til bliver en succes 😀

  1. Du må hellere slette min sidste besked, så jeg ikke får flere chancer end de andre

 3. De er flotte, dem vil jeg gerne vinde 🙂
  Synes at det er fedt at der er fokus hvert år, og støtter som regel ved at købe et armbånd el. Lign. 🙂

 4. Har mistet begge mine forældre, min svigermor og min moster til cancer, samt har en del af min familie haft sygdommen inde på livet. Derfor er det en fast ting at støtte disse kamapgner. Årets Knæk cancer bidrag er allerede sendt afsted, har også købt et at årets støtbrysterne armbånd. Dejligt at så mange sætter fokus på dette område <3

 5. Et vigtigt emne at sætte fokus på – tak for det!!
  Jeg er ked af at høre om din fætter…
  Vi har også haft kræft tæt på livet de sidste år, på lige nu er det min elskede mand der kæmper.

 6. Støtter altid op om Knæk Cancer. Plejer at købe produkter hver eneste år. Derudover er jeg fast medlem af Kræftens Bekæmpelse og betaler med kontigent også til kampen.
  Og hold nu fast nogle lækre Essie farver 🙂

 7. Jeg støtter altid op om knæk cancer, da jeg har haft sygdommen tæt ind på livet 🙂

 8. Jeg støtter knæk cancer hvert år ved at købe de forskellige slags produkter, og ved indsamlingerne, jeg har mistet et par familie medlemmer som døde af kræft, brystkræft og knoglekræft, så jeg har haft det tæt inde på livet.

 9. Min kæreste og jeg støtter altid op om de store indsamlinger. I år har vi støttet Knæk cancer via de girokort, der blev sendt ud i denne uge 🙂

 10. Er ked af det med din fætter 🙁 Det er sådan en forfærdelig sygdom! Jeg støtter med det jeg har mulighed for 🙂 Synes det er (MEGET!) vigtigt at støtte op om.

 11. Støtter selvfølgelig knæk cancer
  Sikke en lækker give-away, men selvfølgelig på en lidt trist baggrund
  Håber alle nyder efteråret og at vi snart får knækket cancer

 12. Sikke nogle lækre farver! Har tænkt mig at købe et af de flotte armbånd for at støtte Knæk Cancer.

 13. Jeg støtter meget op om det, da min bedstemor har været ramt men hun overvandt det heldigvis!:) Og var jeg ikke studerende så ville jeg også donere flere penge til det end de 100 kr der er til det lige i år:)

 14. Cancer er en forfærdelig sygdom, og jeg støtter op om kampen mod den ved at købe de gadgets, der er til salg. Jeg håber sådan, at forskerne har knækket koden, og at de finder løsningen snart. Jo før jo bedre!
  Jeg er ked af at høre, at din fætter tabte kampen. Jeg kondolerer! <3

 15. Jeg er ked af at høre om din fætter 🙁 Kræft er en sygdom man på ingen måde skal spøge med, desværre..
  Jeg plejer at støtte under Knæk Cancer-ugen, så det er jeg sikker på, at jeg også kommer til at gøre i år 🙂

  Tak for lækker give away :-*

 16. Jeg støtter også op om sagen. Min datter mistede sin elskede farmor for fire år siden til cancer og hun er stadig i sorg fordi de to stod hinanden meget nær. Så hvis jeg er heldig at vinde så giver jeg de lakker til min datter.

 17. Sikken lækker giveaway! Og virkelig flotte negle du har fået lavet dig 😊 Selvfølgelig støtter jeg op om det – synes det er utrolig vigtigt, at der sættes fokus på emner som disse og der støttes op omkring det. Har selv en oldemor der måtte få fjernet det ene bryst sidste år 😏

 18. Fantastisk give away!
  Jeg har desværre mistet min bedstefar til kræft og min bedstemor fik konstateret brystkræft i februar og vandt heldigvis kampen mod det så her har kræften også været meget tæt på.

 19. Støtter det helt klart, ingen burde jo opleve det. har heldigvis ikke oplevet det på nær hånd, men hvem ved 😁

 20. Jeg støtter ikke bevist op om knæk cancer. Det gør jeg meget sjældent efterhånden i forhold til kampagner og indsamlinger. Men jeg synes at kampen mod (i dette tilfælde) cancer er vigtig (ligesom jeg heller ikke er fan af andre sygdomme og fattigdom), og jeg synes det er vigtigt at nedbryde de eventuelle tabuer der kunne være når folk får kræft. Jeg støtter i min dagligdag ved at købe tøj osv. i genbrugsbutikker der støtter forskellige formål, eller ved at købe lodder hos damerne i boden der støtter brystkræft eller anden sygdom. Ligeledes køber jeg altid avisen hos HUS FORBI. Så det er ikke fordi jeg ikke støtter eller synes det er vigtige formål, men jeg springer bare oftest over kampagnerene.

 21. Kræft er desværre en realitet i mange menneskers familie, og den er desværre stærkt tilstede i min familie både på min fars og mors side af familien. Min mor lider både af leukæmi og blærecancer, som hun får kemomedicin og kemoterapi for at holde nede, men som aldrig vil gå helt væk. Min fars ene søster er død af brystkræft og en anden har fået fjernet en knude, så det ligger også i mine gener. Heldigvis lever vi i et samfund, hvor man kan få en masse hjælp og blive screenet tidligere, hvis det er er i familien. Men det er altid hård både at miste og være bange, men så længe man lever, er man aldrig alene. Så lev, kæmp og giv aldrig op 😊

 22. vi støtter herhjemme og køber armbånd og har det tæt ind på familien, da min far har fået beskeden : kræft i spiserøret, der kan ikke sættes ord på hvordan følelserne kører rundt i hovedet på en

 23. Det ville være det vildeste at vinde noget sim jeg ville kunne dele med nogle af dem jeg holder af.

 24. Jeg støtter op om knæk cancer, da kræft desværre er en realitet i mange menneskers familie, og den er desværre stærkt tilstede i min familie både på min fars og mors side af familien. Min mor lider både af leukæmi og blærecancer, som hun får kemomedicin og kemoterapi for at holde nede, men som aldrig vil gå helt væk. Min fars ene søster er død af brystkræft og en anden har fået fjernet en knude, så det ligger også i mine gener. Heldigvis lever vi i et samfund, hvor man kan få en masse hjælp og blive screenet tidligere, hvis det er i familien. Men det er altid hårdt både at miste og være bange, men så længe man lever, er man aldrig alene. Så lev, kæmp og giv aldrig op 😊

 25. Jeg støtter – men på den ‘nemme’ måde – ved at donere penge. Jeg har mistet mange til cancer, og det glæder mig at der hele tiden sker fremskridt på området.

 26. Jeg tager simpelthen en uges tid på ferie i uge 43, ned til sydens sol, så i denne ongang bliver der ikke støttet så meget op som normalt! 🙂

 27. Jeg er bare så pisse bange for selv eller mine kære skal blive ramt, så jeg støtter hvor jeg kan – fast hver måned, med at samle ind og i stort set hver enkelt kampagne 🙂

 28. Jeg støtter Kræftens Bekæmpelse fast og vil helt sikkert også sende et bidrag af sted i Knæk Cancer ugen. Det gør ondt indeni, at så mange rammes af den skrækkelige sygdom.

 29. Super flotte farver. Jeg støtter gerne ved at købe produkter der giver til forskning i kræft. Det gør mig ondt at i mistede din fætter. Har også mistet to onkler og en moster til kræft, og har en skøn kusine der nu heldigvis er på den anden side af det hårde behandlingsforløb, og en mastektomy. Vi skal alle lade os undersøge, for tidlig diagnose giver naturligvis langt bedre chancer for succesful behandling.

 30. jeg støtter altid. Jeg har ikke så mange penge at gøre godt med (på su) men jeg støtter altid kræftens bekæmpelse. Jeg har som så mange andre haft det tæt inde på livet da min mor har haft brystkræft (dog rask nu 7,9,13) og jeg har mistet både onkel, farfar og gudmor til kræft. Ja og så har min anden onkel kræft lige nu, så jeg støtter alt hvad jeg kan – jeg synes virkelig det er en vigtig sag

 31. Jeg støtter altid op med hvad jeg nu kan få råd til på en su. Jeg har haft en rigtig god veninde der har haft kræft to gange med halvanden års mellemrum, hun har heldigvis vundet over den begge gange.❤️

 32. Jeg må med skam meddele at jeg er en strudse type, hvis jeg holder mig for ørerne og ikke læser om eller ser ubehagelige ting, så eksisterer de måske heller ikke… nej, jeg er ikke stolt over det

 33. Jeg støtter op om knæk cancer da jeg personligt både i nærmeste familie og i blandt venner har oplevet sygdommen. Har 3 veninder hvis mødre alle er døde af kræft og har familiemedlemmer der har haft kræft. Så jeg har desværre haft kræft meget tæt på og ved mange andre også har det.
  Super fokus du har her på bloggen!
  God weekend 🙂

 34. Jeg plejer at give et bidrag, når der, som i denne uge, bliver sat fokus på noget. Desværre er jeg ikke så god til at få støttet ellers. Jeg synes heller ikke at jeg har overskud i budgettet til et månedligt bidrag, derfor prioriterer jeg ekstra meget at gøre det som her nu.

 35. Kræft er bare en lorte sygdom… min søster og en af mine veninder vandt heldigvis kampen, gid alle var så heldige.

 36. Jeg støtter op om (selvfølgelig) op om Knæk Cancer… Tror på hvis vi alle bidrager med hvad vi kan at sygdommen kan udryddes. Eller i det mindste blive en sygdom man kan leve med! Ny forskning viser jo at pengene falder på et sted hvor der er behov for det og derfor er det blandt andet vigtigt at støtte op omkring da det gør en forskel både for ens nærmeste, men også mange mennesker generelt.

 37. Først: Hvor er jeg ked af at din fætter ikke klarede sig mod kræften.
  Dernæst: Kræft er en fæl og uretfærdig sygdom! Derfor blev jeg også glad da jeg hørte at der muligvis var kommet et lille gennembrud i kampen mod kræft (et eller andet malariahalløj som måske kunne være effektivt mod kræft). Jeg krydser fingre for at teorien kan omsættes til praksis og at sygdommen snart er knækket.
  Selv støtter jeg ikke lige så hyppigt som jeg egentlig kunne gøre – der er SÅ mange gode formål derude! Men jeg smider glad og gerne mønter i indsamlingsbøsserne og køber også pink ribbon produkter

 38. Jeg har giver nogle penge til knæk cancer, og eller har jeg shoppe nogle af de produkter som giver penge til knæk cancer 😀

 39. Jeg tror alle har en relation til mindst én der har eller har haft kræft. Der findes så mange forskellige former for sygdommen, og det er vigtigt at blive ved med at forske i den. Derfor støtter jeg Kræftens Bekæmpelse – også i uge 43.

 40. Selvfølgelig støtter jeg Knæk Cancer. Man åbner først rigtig øjne for sygdommen, hvis den har været rigtig tæt på. Det er HÅRDT, men håber at alle dem har cancer, også ender med at vinder over sygdommen. Mine tanker går til alle dem der ikke gør desværre.

 41. Kræftens bekæmpelse (eller knæk cancer) er noget jeg vil og vi i min familie altid har støttet, vi har flere gange haft cancer ind på livet og har mistet flere til den frygtelige sygdom, men heldigvis er der flere som er raske 🙂

 42. Jeg er desværre ikke god nok til at støtte op om sådan nogle ting, udover et enkelt produkt, der støtter, eller to.. det er bar ikke altid nemt når man er på SU..

 43. Jeg har mistet både familie, veninder og bekendte til kræft så længe som jeg desværre snart kan huske tilbage.
  Så for mig er Knæk Cancer en rigtig vigtig sag, da begge mine forældre har været ramt og jeg selv dermed er i risiko gruppen for også at blive ramt med tiden.
  Så jeg støtter altid Knæk Cancer kampagnerne hvert år ved at købe forskellige armbånd, brocher og lignende, som jeg hvert år giver væk til veninder og familie.
  Da jeg rigtig gerne vil støtte en rigtig fantastisk god sag, samtidig med at jeg på min egen måde fortæller dem der kæmper med sygdom enten selv (eller i deres nærmeste familie) at jeg tænker på dem og de kampe de eller deres nærmeste gennemgår <3

 44. Støtte selvfølgelig og har haft cancer tæt på. Flere gange, ikke altid med held…
  Min datter ville blive så glad for lakkerne da hun lige blevet opereret, så jeg smider et lod i puljen!

 45. Skønt tiltag og godt med fokus på sagen. Jeg mistede i foråret min far til kræft og det var et kæmpe tab, som jeg slet ikke vil forsøge at beskrive med ord.

  Jeg støtter månedligt, men bidrog med et større beløb da jeg modtog girokort den forgående uge.

  Fuck kræft. Sådan virkelig

  God weekend

 46. Jeg har bidraget til fremme kraeftforskning masser af gange ved at deltage i diverse undersøgelse, så laegerne har kunne undersøge eftervirkningen af den kraeftsygdom jeg havde som barn, samt den behandling jeg fik. Og jeg kan afsløre at jeg er et yderst interessant forskningobjekt.

 47. Jeg håber de knækker canceren. Jeg kender flere ramte. Det gør de fleste af os nok, så det kan kun gå for langsomt.

 48. Kræft er jo på mange måder et sensitivt emne hos mange, da det er de færreste der ikke har haft det tæt på sig. Derfor synes jeg personligt, at det er SÅ vigtigt at der bliver lagt fokus på det i fjernsynet og medierne, da det også når ud til rigtig mange mennesker. Det giver en følelse af fællesskab, og af, at vi faktisk arbejder os frem mod en løsning på dette kæmpe problem i dagens Danmark. Det tror jeg, er en super vigtig motivationsfator, for dem der lige nu sidder eller har siddet i en situation, hvor de har haft kræft tæt på sig. Så derfor bidrager jeg meget gerne til disse arrangementer. 🙂

 49. Jeg støtter i den grad op om Knæk Cancer indsamlingen – SU eller ej. Jeg gør det bl.a. ved at være indsamler, når Kræftens Bekæmpelse har landsindsamling, ligesom jeg støtter med beløb til private indsamlinger og køber produkter, der støtter op om indsamlingen, når jeg kan.

  Jeg har haft kræft tæt inde på livet, som de fleste andre, og vil gøre alt for at sikre, at det ikke sker fremadrettet. Det kan lige så godt ramme en selv næste gang. Jeg fornemmer at forskningen går i den rigtige retning, så jeg tror på, at der kommer til at findes en løsning, og at vi knækker canceren. 😉

  Btw. Her et år efter elsker jeg stadig dine “Pink Torsdags-negle”. Åh de er flotte! <3

 50. Støtter knæk cancer indsamlingen og har altid gjort det, da det har været tæt på i familien i mange år. Mistede min bonusmor forrige år til cancer og det var et rigtig hårdt slag og er det stadigvæk, da hun betød alt i verden for mig <3 Så ville være skønt at kunne ære hende med flotte negle som også altid betød noget for hende at have <3 <3

 51. Jeg støtter når der bliver samlet ind ved døre, er plan-fadder, smider i samlebøsserne på McD, Netto, Fakta mv. Så jo jeg støtter bestemt ; )

 52. Jeg støtter tit op om kræftens bekæmpelse. Jeg er indsamler i foråret og jeg har købt den nye blomst Ifm knæk cancer. Vi har mange kræft ramte i min familie og sidste år mistede jeg en veninde til kræft så jeg er snart pishamrende træt af den lorte sygdom

 53. Selvfølgelig støtter jeg op om knæk cancer, for som så mange andre, har jeg desværre oplevet kræft i min familie.

 54. Jeg støtter op om kampen mod cancer selvom pengene er små. Jeg har haft cancer tæt på livet, både i familien med også en veninde, som desværre måtte forlade verden alt for tidligt som 14-årig, på grund af livmoderhalskræft..

 55. Vi støtter Kræftens bekæmpelse fast hvert år. Min far, svigermor og svigerfar tabte alle kampen, så vi synes det er vigtigt at støtte.

 56. Jeg støtter altid Knæk Cancer med indkøb af diverse støtte produkter såsom armbånd, T shirts mm. Forfærdelig sygdom!!!

 57. Jeg støtter i det omfang som støttes kan. Fra marts 2014-marts 2015 havde min nærmeste familie og jeg vores egent familieprojekt kørende i samarbejde med den lokale kræftforening, vi lavede lidt forskelligt, bla. Syltetøj, lykønskningskort samt kirkegårdspynt i december måned. Vi blev meget overvældet, da vi i Marts kunne videregive næsten 13000kr til børecancer.. Jeg køber eller støtter ikke mere i Oktober måned end jeg gør resten af året, simpelthen fordi det er en sygdom der skal knækkes året rundt..
  Vi kender alle en som har eller har haft det tæt på, og netop derfor berører det os alle..

 58. <3 <3 <3 virkelig den smukkeste gave & tanke <3 <3 <3 Jeg støtter op om det da jeg som mange andre har mistet familie til denne slemme sygdom ! kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

 59. Jeg har bla købt den fine t-shirt fra InWear, som de har lavet til fordel for Knæk Cancer 🙂

  Kh Rikke

 60. Jeg ville gerne støtte mere. Men jeg køber de forskellige dimser der kan købe i supermarkeder. Også på torsdag skal jeg ha ordnet negle bed en salon hvor hele beløbet bliver doneret.

 61. Det er en frygtelig sygdom og det er godt at der er fokus på at knække sygdommen. Jeg støtter op omkring ugen, mest ved at købe produkter, hvor en del af pengene går til Knæk Cancer.

 62. Jeg har altid støttet Knæk Cancer, og andre organisationer, som gør noget for at mennesker skal få det bedre. Jeg er på SU, men det betyder ikke at jeg ikke kan give noget – som du selv siger, hver en krone tæller! Små beløb er også vigtige. Jeg giver gerne direkte til organisationerne, så jeg ved, at så meget som muligt går til projekterne.

 63. Uh, jeg kan da vist lige nå det 🙂

  Jeg er fast medlem af Kræftens Bekæmpelse, og så giver jeg, hvis der er lidt overskud på kontoen, når der kører kampagner eller indsamlinger.

 64. Jeg har, såvel som rigtig mange andre, også haft kræft tæt inde på livet i form af familie der blev ramt af sygdommen. Derfor støtter jeg selvfølgelig også op om knæk cancer og kræftforskning så godt som jeg nu kan 🙂