GOSH Berry Me

Gosh Berry Me

Jeg har lige læst på GOSH Copenhagen’s facebookside at Modemagasinet IN har kåret GOSH Berry Me til efterårets must-have farve. Så jeg tænkte, den har jeg da vist jer før…

Efter en kort søgning, så ja det har jeg, men synes ikke billedet er voldsomt pænt… Manglende clean up og den slags :laughing: Skal nok undlade at linke, det må i selv søge jer til :joy:

Så måtte da lave et nyt og bedre! Beklager dog jeg kun kan vise den på 3 negle, men min pegefinger er kortere i forhold til de andre lige pt!

Nå men farven er jo super smuk, den er gennemført efterår og dækker ved to lag. Den er en smule jelly ved første lag nemlig. Men har i den nye udgave med bred pensel, så kan det godt klares med et enkelt tykt lag, vil jeg mene :smirk:

Min udgave har nemlig en gammel pensel og den er ikke lige så god at lægge lakken på med. Men hey, så det er jo en god grund til at få fat i en ny 😀

GOSH Berry Me

GOSH Berry Me kan købes i bla. Matas og på GOSH.dk til 59,95 kr.

 GOSH Berry Me

4 comments

  1. Berry Me er fantastisk! Jeg har den også i gammel udgave og den er så NEM at lægge. Hvor in (høhø) den er er jeg egentlig ligeglad med, det er en flot farve som er gangbar til det meste:)

    Har (endnu) ikke prøvet den nye pensel fra gosh, er den god (jeg synes den gamle var helt fin, så kan ikke forstå ændringen).
    Og ved du om nogle af de nye top coats fra gosh er hurtigtørrende?

    1. Ja den er rigtig lækker bred og nem at arbejde med 😉 Tørretiden er aldrig noget jeg rigtig tester, så den må jeg være svar skyldig med. Men af hvad jeg har prøvet med den nye gel coat så tørrer den ret hurtigt :+1:

  2. Super fine billeder! Dem vil vi meget gerne reposte! 🙂

    @Else, vores lakker tørrer nemt. Vi har netop også lanceret Fast Dry Drops sammen med vores AW15 nyheder. Dem kan du dryppe på alle dine lakker for en kortere tørringstid! Du kan finde dem på vores webshop på http://www.gosh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.