CND Contradictions Collection 2015

ReklameCND Contradictions Collection 2015

CND Contradictions Collection 2015 er ude nu og den indeholder intet mindre end 8 fine efterårsfarver. Jeg har fornøjelsen af at vise jer 3 af dem 🙂

CND Naked Naiveté

Super smuk creme lak som har en smule lyserød undertone. Jeg synes den var ret så nem at lægge på og den dækkede rigtig godt med 1½ lag. :heart_eyes:

CND Contradictions Collection 2015 CND Naked Naivete

CND Poison Plum

Jeg må sige jeg blev noget skuffet da jeg fik denne på. I forhold til da jeg så billedet øverst, så ser den altså meget anderledes ud IRL. Den er en smule tricky at lægge pænt på pga. de små glitter flakes der er i, den skal have to lag for at blive jævn. Selve farven synes jeg heller ikke er voldsomt pæn til min hudfarve. Så den er desværre et miss herfra :thumbsdown:

CND Contradictions Collection 2015 CND Poison Plum

CND Couture Covet

Virkelig smuk petroleumsblå farve, den er vildt lækker at lægge på neglen og dækker godt med et enkelt lag, men her har den fået to. Den her er en favorit fra kollektionen :blue_heart:

CND Contradictions Collection 2015 CND Couture Covet

Jeg ville rigtig gerne have vist jer lidt mere fra kollektionen, men det er hvad det blev til i den her omgang. Jeg er dog brændt varm på Safety Pin og Grommet, så de bliver nok hevet hjem på et tidspunkt 🙂

Lakkerne er altså ude nu, vejl. pris er 125 kr. og fås bla. hos Nicehands.dkBeautypower.dk og StyleBox.

CND Contradictions Collection 2015

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.