Marc Jacobs Oui

Reklame
marcjacobsbeauty1

Marc Jacobs Beauty kom til Danmark tidligere på året og der var en fin lancering af linjen i Sephora. Jeg havde desværre (som sædvanlig) ikke muligheden for at deltage, men jeg har da nævnt et par af produkterne herinde og på IG. Så helt snydt er i ikke blevet :smiley:

Jeg var dog så heldig at jeg fik tilsendt en lak, en læbestift og en eyeliner derfra. Fine fine sager! Emballagen alene er bare så super smuk!

Læbestiften har magnetisk lukning, så jeg kan nærmest sidde i timevis og klikke den åben og lade den glide ned og lukke igen.. REN BEAUTYPORN :heart_eyes: 😀 Den og eyelineren får i at se i et andet indlæg 😉 Her og nu er det lakken det drejer sig om!

Marc Jacobs Oui!

Lakken er en smule frost/metallic agtig og simpelthen den smukkest pinke med den lækreste lilla undertone. Formlen er god at arbejde med og nem at lægge på. Jeg har brugt to lag her. Som bonus er der bitte små stykker shimmer i, som lige gir den det sidste lækkerhed :heart_eyes: Jeg er vild med den!

Marc Jacobs Oui!

Marc Jacobs Oui!

Neglelakken fås i Sephora og koster 170 kr. Den er altså i den høje ende af pris skalaen når vi snakker lak. Men den er helt på højde med Chanel, Dior og lign. lakker.

Så prisen måtte selvfølgelig gerne være lavere, men den kan sagtens følge med de andre mærker. Hvilket jeg bestemt havde forventet 🙂

Marc Jacobs Oui!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.