Depend Fall Winter Collection 2015

ReklameDepend Fall Winter Collection 2015

Som jeg lovede lidt tidligere på ugen så har jeg Depend Fall Winter Collection 2015 til jer 🙂 Det er en kollektion som i den grad har efterårets og julens farver i højsædet. Så det er dejligt at se der er en masse farver at vælge imellem i den kommende sæson :relaxed:

Depend 453

Smuk julet rød :heart: Et enkelt lag er der på her. Den nye pensel er altså også virkelig god at arbejde med, så den gør det virkelig til en drøm at lægge lakken pænt :smiley:

Depend 453 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 454

Den her er en smule mere orange og ikke mindst en smule jelly i det. Her har den fået to lag, den skal dog have tre hvis den skal dække fuldstændigt.

Depend 454 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 455

Ingen tvivl om det her er min favorit, lilla og glimmer!? What’s not to like? Den dækker rigtig fint ved et enkelt lag :purple_heart:

Depend 455 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 456

Så er der den her lidt ubestemmelige farve, for når man lægger den på er den nærmest sådan grå-blå. Og derfor skal den også have 2 lag før der er fuld dækning og farven som man ser i flasken. Virkelig flot lige meget hvad 😉

Depend 456 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 457

Kanon flot guld farve! Den dækker bedst ved 1½ lag. Jeg tror i øvrigt også den er en værdig konkurrent til GOSH Glam, som ellers har været min favorit guld lak. Kunne være jeg skulle sammenligne dem? :smirk:

Depend 457 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 458

Rigtig fin efterårs grøn farve. Den ligner rigtig meget den farve som vores æbletræs blade står med lige nu faktisk.. Den dækker smukt ved 1 lag :relaxed:

Depend 458 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 459

Sindssygt smuk dyb mørke grøn, jeg brugte også den her til min printplade i #31DC2015 og jeg er bare så vild med farven :heart_eyes: Dækker bedst ved 2 lag.

Depend 459 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 460

Mørk grå som var forventet i kollektionen :smiley: Den hører sig jo nærmest til i alle sæsoner :laugh: Den dækker fint ved 1½ lag.

Depend 460 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 461

Lys grå skal der jo også til 😀 Den er virkelig fin og kan ret godt li den her. Den dækker fint ved 1 lag. :thumbsup:

Depend 461 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 462

Super smuk mørkeblå som godt kan have lidt jelly tendenser, så den skal altså helst have 1½-2 lag. :blue_heart:

Depend 462 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 463

Jeg ved godt jeg skrev jeg var vild med hele kollektionen og det er jeg også, men hvis der skal vælges en sidsteplads af favoritterne, så er det altså den her. Jeg er jo ikke så meget igen til brun, så den er da pæn, men ikke den jeg tager på igen først af dem her :stuck_out_tongue_winking_eye:

Depend 463 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 464

Men den her til gengæld! WAUW :heart_eyes: Den er bare så smuk! Flot dyb bordeaux farve med en smule lilla undertoner, jeg er så vild med den! Jeg har lagt to lag her men et enkelt kan godt klare jobbet :smiley:

Depend 464 Depend Fall Winter Collection 2015

Depend 465

Virkelig pæn nude, som jeg godt kan li til min hudfarve. Det er ret sjældent det sker :laughing:

Depend 465 Depend Fall Winter Collection 2015

Ja det var så hele efterårs/vinter kollektionen fra Depend i 2015. Den kan købes nu i Matas eller hvor du normalt finder dine Depend lakker 🙂

Hvad synes i om dem? Har i måske allerede fundet dem ude i butikkerne og hapset nogen med hjem?

Depend Fall Winter Collection 2015

5 comments

  1. Jeg faldt også for 455 – den lilla, med glimmer. Den er så smuk, virkelig fin! Jeg skulle dog bruge 2-3 lag før den dækkede helt. Måske bruger du tykkere lag end jeg, hvem ved. Den er i hvertfald fin og nem at arbejde med 🙂

    1. Ja de har fået en ny formel på alle deres lakker. Det lader 30% mere ilt slippe igennem til neglen og derved gør at den bevarer ens neglekvalitet bedre når man fjerner lakken igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.