Unpolishign the nails!

Vildere ordspil fra min side der 😀
English version will be at the bottom.
Man tar uvist antal fingre der har neglelak på
En vatrondel med neglelakfjerner på og ligger den ned over neglen og lader den være der i en cirka 10 sekunders tid
Gnubber lidt så lakken kommer af helt af og slider vatrondellen af væk fra dig selv
Og wupti så er det af med et “strøg”

Hvis der er lidt tilbage, som her i siderne, så plejer jeg at tage alle neglene med en ren vatrondel bagefter med neglelakfjerne på, så man får det sidste med. Men jeg har stort set aldrig haft pletter fra lakken tilbage efter jeg begyndte at gøre sådan her hver gang og det er jo ligesom det vi sigter efter 😉

Neglelakfjerner indeholdende acetone vil altid gøre din hud tør og det er derfor det er en rigtig god ide at bruge en håndcreme efter man har fjernet neglelakken. Der findes også neglelakfjerner uden acetone i, men det betyder absolut ikke de er bedre eller mindre udtørrende på huden. F.eks har Matas en med glycerin i og den har jeg også brugt en overgang men man bliver mærkeligt “klistret” på fingerene efter den og den er slet ikke lige så effektiv. Dog hvis du har kunstige negle på skal du bruge en uden acetone da den ellers kan få limen under neglene til at opløses og så falder neglene nemmere af. Hvis man har lidt flere penge og gerne vil ha en rigtig god neglelakfjerner som ikke tørrer huden så meget ud igen kan jeg anbefale Herômes, den har jeg brugt et par flasker af og er den bedste jeg har prøvet indtil videre.

Efter jeg har fjernet lak og taget creme på så plejer jeg at vaske hænderne og lægge en neglelaks “hardener” på neglene. Det gør for mig at de bliver stærkere og ikke knækker så let. Og så er de også klar til hvis jeg vil have en ny lak på 🙂

Mine værktøjer som er fremme stort set hver dag ~ my everyday tools, cant live without and use them almost every day 🙂

Håber at det kan bruges og som altid, hvis der er spørgsmål, just ask 😀

???

See how I’m playing with the words there?
Anyways I was asked if I could make a guide to how not to get nailpolish stains all over the fingers when removing the polish. And its pretty simple actually so here goes 🙂

When I remove polish I use a cotton pad and then remover from a danish company called Matas(kinda drugstore/pharmacy without the prescriptions drugs), that sells somewhat cheaper products because its their own brand. I give around 5€ for one bottle. If I were rich I would use the polish remover from Herôme because its really good 🙂 But it cost 10€ so that’s a bit over the top when I can use the other.

Well I soak a cotton pad good and then I basically just press it against a nail for a good 10 seconds, rub it a bit and the pull the pad away from my self.. so the polish wont go on to my fingers but gets pushed out over the nail and stays on the pad. And after wards I will put on some hand lotion for

Hope this is useful and don’t be afraid to ask me if you have a question 🙂

1 comment

  1. I usually don't mind removing hard to remove glitters. My last manicure was crazy insane to remove. It actually took almost 2 hours to remove the glitter. I had on the China Glaze polish with the very large glitter. I painted it over Zoya's Ibiza. I thought the navy blue would be a nightmare. That wasn't the problem. I like the big glitter but it's not for people who hate to take off glitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.