Dry Nails.. what?

Faldt lige over denne her på et forum og synes det var ret sjovt. Jeg er ret sikker på jeg aldrig vil bruge det her. En del af glæden ved neglelakken for mig er koncentrationen ved at sidde og lakere neglene 🙂 Er sikker på det er et godt alternativ for dem der ikke er så glade ved det som mig 😛

???


Just saw this on a forum and thought it was kinda funny. Don’t think I would ever use this. I enjoy the concentration of putting the polish on 🙂 But I think its a good alternative to those who don’t see the joy in that as much as me 😛

2 comments

  1. Det e rgodt nok mærkeligt, sådan noget gjorde man da i folkeskolen når man sad og kedede sig med tape … eller jeg gjorde 😀

  2. I min verden virker det der næsten mere besværligt end bare at tage et par strøg med lakken over neglen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.