Rasmus Seebach – Natteravn

Er jeg den eneste som er helt vild med den her sang? 😀 Han har virkelig en flot stemme og er jo en decideret hitmaker, præcis som sin far 😉 Og sad lidt tidligere og hørte NRJ fra Sverige og der ser den også til at være gået rent ind, de spillede den i hvert fald mindst 3 gange på 3 timer 😀

A Danish guy who is pretty hot right now 🙂 His father was a singer as well. He made the famous Apache song 😛 See it here! If you haven’t seen it before.. don’t be to scared! It was the seventies and people was allowed to look like him 😛 Oh well the theme is “native American” so that doesn’t help on their clothes either 😛 Oh and there is lyrics in the video if you wanna learn it 😀

2 comments

  1. NEJ! den er fantastisk! Har hørt den de sidste mange uger som en del af Party Playlisten 😛 kommer altid i godt humør af den.
    Selvom min veninde og jeg i et stivt øjeblik bestemte os at den sku hedde Knalderavn fordi vi sang “Jeg knalder kun dig” istedet for “kalder på dig”. heh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.