Julekalender 10. december: Vind GOSH og YniQ produkter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Dagens låge gemmer på lidt lækkert forskelligt 🙂 GOSH har været så søde at sponsorere en af deres efterårsnyheder, nemlig Show Me Volume mascara i Carbon Black, der er også en sølv version i Black, så gætter på den her er mere intens sort end den anden 🙂 2 stk. neglelakker Berry Me & Spot On! Pink, klik på navnene for at se de indlæg jeg har lavet med dem 😀 Endelig har YniQ også lidt i puljen i dag, nemlig 4 stk. af deres lækre vatrondeller 😀 Jeg ved godt der kun er 3 på billedet… men der var ikke plads til 4 😛
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

150 comments

  1. Jeg har hørt meget godt om Yniq – Måske skulle jeg snart få taget mig sammen til at få dem afprøvet!
    Lækker præmie igen 🙂

  2. Woaw! De neglelakker er s-k-ø-n-n-e! Jeg krydser fingre for denne kalendergave! 😉

  3. Awesooooooooome!! De der vatrondeller har jeg kun hørt godt om, og GOSH er jo bare godt, så det er da win win!