Chanel Madness

I dagens anledning, 2. advent, så har jeg prøvet en af mine nye Chanel neglelakker nemlig Madness, ikke lige dem jeg har vist på Instagram eller facebook, men en jeg faldt over på Trendsales for et stykke tid siden. Jeg synes den minder en del om Rouge Noir, dog lidt mere brunlig og uden at have prøvet den på selv. Så det er bare et rent gæt 🙂 Jeg synes i hvert fald at det er en rigtig skøn mørk farve, lige til årstiden. Den dækker okay ved et enkelt lag, men vil foretrække to 😉 Har i den her eller Rouge Noir? Håber i øvrigt ikke nogen er sneet inde og hvis i har bevæget jer ud, at i kommer sikkert hjem igen 🙂 God søndag!

bloglovin

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.