Sony Ericsson Naite

Jeg har jo en frygtelig smart telefon….. der bare ikke virker :/ så jeg lavede en deal med min mormor.. Jeg får en ny telefon af hende, som hun så overtager til Januar når jeg selv kan købe ny telefon 😀 Er lige nu bundet til en aftale hvor jeg betaler min telefonregning samt smarte telefon via min løn. Dvs. jeg får lidt skattefordele pga. det bliver trukket før skat ;D Men altså det er ikke en skide god deal når man går og vil have en ny telefon. Så må man nøjes med det man har indtil det bliver den 31 December, da SKAT ikke tillader disse aftaler at løbe kortere tid end 12 mdr.. Men altså… så har man jo også prøvet det 🙂

Så nu modtager jeg den her lille basse, miljøvenlige basse endda, inden for et par dage 🙂 Den er meget enkel da den jo er købt med det formål at min mormor skal overtage den bagefter. Så derfor er der ikke alle de fancy dimser og touchting 😛 Mit internet i den nye lejlighed kommer først den 31 august så må leve med lidt lånt net på den bærbare indtil det kommer. Og det vil også sige at jeg ikke har fået min egen computer op derhjemme endnu og heller ikke har pakket hverken kamera eller ledninger ud. Så der går nok et lille stykke tid inden jeg får smidt noget nyt neglelak op her på bloggen. I hvert fald noget der er på neglene. Jeg får om uges tid en pakke fra Nailmail indeholdende nogen Nfu Oh lakker, så dem må i nok nøjes med et billede af ;D

Udover det tusind tak for de kommentarer i har lagt i forbindelse med mit indlæg om graviditeten. Er dejligt at vide der er så mange rare mennesker derude som sender en tanke ? Jeg har da de bedste læsere overhovedet 😀

Og skal nok også prøve at komme efter at svare på andre kommentarer til indlæg. Er bare lige begyndt på job igen og skal lige op i omdrejninger 🙂

My new phone 😀 Made a deal with my grandmother that she bought me this baby and when I can buy a new phone sometime around January, she will get this one 🙂 That is also why its so simple hehe 😛

And I would like to thank you all for the sweet comments on my post about the pregnancy. It is so nice to know that there is people out there that are sending me some good vibes ? I have the best readers 😀

I will try to answer other comments as soon as I get some more time. I just started work again so I am still a bit on summer vacation time 😛 Oh and btw. we wont get Internet in the new apartment until august 30th 🙁 so I wont unpack my computer and camera until then. Sorry! 🙁

4 comments

  1. Jeg har den og er ganske godt tilfreds. Er ikke rigtigt typen, der er til mobiltelefoner, der kan lave kaffe mv, så det passer mig fint, at den er så enkel. Og så holder batteriet virkeligt længe ift min tidligere telefoner 🙂 Håber, at du – og din mormor – også bliver glade for den 🙂

    1. Indtil videre er jeg ganske glad for den.. Men den er nok lidt for simpel til mig.. nu var det også bare en midlertidig tlf. for mig så her og nu er den bedre end min gamle som ikke virker særlig godt 🙂 Er sikker på min mormor tar imod den med kyshånd.. den hun har nu er fra 2005 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.