China Glaze – Cherish

Endnu en fra mit trendsales kup 😀 Den her dækker som i kan se med et enkelt lag så det er hvad jeg har nøjes med at putte på dem alle. Dog kan der godt bruges lidt finjustering med et meget tyndt lag, da den virkelig kan lave nogen grumme streger, det kan vist også anes.

Den er i øvrigt fra China Glaze’s Romantique kollektion fra 2009 som var fyldt med metallic farver. Hvis du vil se hele kollektionen kan den ses her hos Scrangie. Jeg har også farven Adore fra samme kollektion og den har jeg skam haft på før lige her. Det er virkelig nogen flotte lakke der er i lige præcis den kollektion. Metallics af den her slags er kanon flotte 🙂

Barnedåben igår gik helt fint, omend det var lidt hårdt at stå meget tidligt op på en søndag.. Og så var det kanon hyggeligt at se en masse gamle venner til festen bagefter 😀 Så alt i alt, en dejlig søndag 🙂

This one is from the 2009 Spring Collection from China Glaze called Romantique. I love these kind of metallics. They are really pretty, streaky though. I have also swatched Adore from the same collection right here. I would say 1 coat was enough, but some spots had to be corrected a bit for the streaks. So I settled for that on all the nails because the coverage is that good 🙂

8 comments

    1. Jeg synes helt klart du skal bruge nogen taske penge på lakke i stedet for ;D er sikker på det er noget du kunne blive hooked på ;D

  1. Wow, et lag! Imponerende 🙂 Har aldrig prøvet lakker med den her finish, det er sådan helt sølvpapirs-agtigt bare i forskellinge farver! Rigtig fedt 🙂

  2. Wauw den er flot!
    Har været inde på Scranqie’s side, og er helt vild med den collection – ved du hvor man kan få fat i dem henne? :o)

    Vh. Mette

    1. Ebay er nok mit bedste bud 🙂 Prøv først og kigge på den engelske og hvis den ikke kan findes der, så prøv og på den amerikanske. Der skal du jo så bare huske du kan risikere told oveni 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.