Spørgerunde!

Nu er det jo så populært med så nogen så tænkte at det vil jeg da også prøve… Krydser fingre for at der er nogen der spørger om noget så 😛

Jeg har jo formspring hvor jeg svarer på de spørgsmål der nu måtte være, men har aldrig prøvet en spørgerunde før, nok mest af den grund jeg ikke rigtig tror der er så meget at spørge om. Men nu er der i hvert fald chance for det. Alt efter hvad der nu bliver spurgt om, er det nok noget der kommer på min about side, da det er jo jer læsere der har spurgt om det og ergo må det jo være noget i vil vide 😉

Så spørg løs, lukker bare for svar her på søndag og så vil jeg svare på dem senere samme dag 🙂

If you have any questions to me or my blog, now is the time to ask them 🙂 So ask away, will close this post on sunday and be back later that day with the answers 😀

9 comments

 1. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad dit yndlingsmærke i neglelak er? Og hvor mange penge du bruger om måneden på neglelak 😀

 2. -En top ti over dine negllakker

  -Gode råd til nye bloggere

  -Hvordan du kom i gang med bloggen, inspiration og sådan

  -Hvilke negllaktendenser du tror der kommer for foråret og sommeren.

  -Dine ydlingsnegllakbærer

 3. Det kan være det har været oppe og vende på bloggen før, men har du et godt tip eller to til gule negle? Har også lidt af en neglelaks fetisch, specielt rødtonede lakke, så jeg døjer meget med gule negle. Ville gerne holde neglelaks pause en gang imellem for at give mine negle lidt luft, men det bliver sjældent til noget fordi jeg synes mine negle ser så utiltalende ud. Tænkte det kunne være du havde nogle gode råd?

  Og så skal du da lige have tak for en fin blog, du lokker og inspirerer og hjælper på ingen måde på min fetisch 🙂
  mvh Louise

 4. Har lige købt min første holografiske neglelak fra gosh , men synes at den holder vidt dårligt..
  Er det normalt for holografiske neglelak eller tror du bare at det var den fra gosh?

 5. Hvis du nævner top 10 må du også gerne anmelde 10 værste. Her tænker jeg på holdbarhed og hvor godt farven kommer på 🙂 Det kunne være sjovt at se om det egentlig var et særligt mærke der gik igen eller om det er tilfældigt med kvaliteten.

  Ellers er jeg også spændt på at høre om dit buget 😀

 6. Pingback: Spørgerunde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.