Inglot – 644

Så er der Inglot på programmet igen. Den er bare SUPER flot virkelig lækker farve og igen er det en som dækker ved et enkelt lag. Den er en del af Inglot’s nye serie af lakke som lader neglen ånde. Der er noget af det samme i som der også er i kontaktlinser. Det er en polym der hedder KS-02 og her er hvad de selv skriver på deres hjemmeside:

High technology is revolutionizing the nail
beauty through a new polymer KS-02 designed
for the contact lenses.

DOES NOT CONTAIN:
– toluene
– formaldehyde
– dibutyl phthalate (DBP)
– camphor

The use of new polymer
– significantly increases the oxygen permeability
of the varnish films (until 54 cm3/sec).
– improves the permeability to water vapour
– facilitates the varnish spreading
– reduces the film tightness

Jeg er i hvert fald vildt glad for den og har brugt den en del! Den kostede lidt mere end deres normale lakke(som koster 89 kr.) nemlig 119 kr. inde i deres egen butik i Fields 🙂

Personligt så er jeg lidt meh omkring det om neglen skal have luft. Det er jo ikke fordi min negl er ligesom mit øje(som i øvrigt bruger kontaktlinser) og jeg har jo haft lak på stort set hvert dag de sidste to år… Og ja de er altså ikke faldet af endnu 😛  Men hvis de kloge neglelakshoveder mener at min negle skal have luft. Så er der vel noget om det 😉

Another one of the new Inglots I bought back in December. I love it! It has great coverage after just one coat! 🙂 And it apparently let the nails breath?! Well if the polish makers say my nails need to breath there must be something about it 😛

10 comments

  1. Hey, jeg så dit indlæg her i weekenden og blev vildt inspireret til at finde ud af mere om Inglot, så jeg googlede og YouTubede, og det endte med at jeg mandag tog ud i Fields og gik lidt shop-amok! Så takker for inspirationen, har selv lavet et lille blogindlæg hvis du vil se det 🙂
    Men tak 🙂

    -Merete

    asinstyle.blogspot.com

    1. Jamen jeg beklager overfor din pengepung så 😉 Men super flotte farver du har fundet dig 🙂 Du er virkelig også dygtig til at lægge det på.. det er slet ik noget jeg kan finde ud af 😛 så holder jeg mig til neglene 🙂

  2. Pingback: Inglot – 644

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.