Sephora is here!

Ja de fleste af jer har jo nok bemærket det.. Man kan vel næsten ikke have undgået at lægge mærke til at Sephora har åbnet en butik i Illum! De åbnede allerede sidste onsdag, men igår var der presseevent, hvilket jeg så gerne ville have været med til, men desværre ikke have muligheden for da jeg jo må passe mit arbejde… De få uger jeg har tilbage før barsel 😛 Så det er skønt at have søde blog kollegaer at kunne linke til så i ikke bliver snydt 🙂 Pudderdåserne Katja og Helene’s udflugt i skønhedens mekka kan i læse om lige her. Jeg håber selv at kunne kigge forbi engang i nær fremtid.. hvis energien nogensinde vender retur til mig 😛 Er der nogen af jer der har været så heldige at besøge butikken endnu og købt nogen lækre sager?

Billedet er venligst lånt fra pudderdåserne.dk

13 comments

 1. Ah, det er jo makeup paradiset lige dér!
  Jeg har heller ikke selv været dér. Jeg ville have været der til åbningen, men det blev ikke til noget. Men jeg skal helt sikkert snart derind! 😀

  1. Jeg skal også ha møffet mig sammen til at komme derind på et tidspunkt.. men har på fornemmelsen der går et godt stykke tid endnu.. Er ikke lige det mest energiske menneske pt ;D

 2. Tænk, så har man gået og glædet sig til den åbning i en halv evighed, og så har man ikke engang været derinde endnu. Der er åbenbart længere imellem mine Illum-ture, end jeg troede. Er lidt spændt på, hvor meget priserne er sat op i forhold til amerikaner-standarten.

  1. Jeg er i Kbh måske en gang om året, så det er godt nok begrænset hvor tit jeg ville kigge forbi alligevel 😛 Men tror desværre det er dyrt 🙁

 3. JA! Og fik en Naked2 med hjem 🙂 Kunne ikke dy mig. Er lidt skuffet over udvalget af brands dog, de mangler resten af urban decay kollektionen, og et japansk brand der hedder Shu Uemura. Er dog superglad for at Benefit endelig har fået en fysisk forhandler i DK 🙂 Og det har sq føltes lidt som om DK har været et u-land i flere år… Når selv Østeuropa havde Sephora, når nu vi ikke havde.

  1. Shu Uemura har de da vist i Matas, har da set det på hovedbanegårdens matas… mener jeg, men nu er jeg da lidt usikkert. Men det er dejligt nogen nye mærker er kommet ind på det danske marked. Det er helt sikkert 🙂

 4. Ja, jeg var et smut i Sephora i lørdags. Jeg købte bla. en “badekurv” med Sephoras egne produkter til morsdags-gave, lækre hårprodukter fra Aveda – efter vejledning i “hårbaren”- et par neglelakker, smart neglelakfjerner fra Sephora, lækker fodcreme fra Aveda og et par andre småting…

 5. Jeg var også forbi i lørdags, og endte med at købe et par ting. Fik god rådgivning af en af deres ekspedienter, så jeg valgte at prøve nogle nye produkter fra Aveda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.