L'Oréal Superliner Perfect Slim

Det hele kan jo ikke altid gå op i neglelak herinde, så i dag vil jeg vise jer en lidt anden ting 🙂 Det kunne meget vel have været noget slankepulver eller lign. med det navn den har sig, men nu er det altså bare en eyeliner, og en vældig god en af slagsen! 😀 Jeg har desværre ikke lige et billede af den på, men kan love jer for den er god til at lægge en perfekt streg. Det tror jeg også i nemt kan se på billedet hvor jeg har testet på armen ik? 😀 Jeg bruger personligt kun mascara og eyeliner hvis jeg bruger makeup, det er ikke så meget øjenskygge og den slags jeg begår mig ud i, så har efterhånden prøvet en del slags eyelinere og med en spids der er 0.4 mm i filt på den her, så den er nærmest tusch agtig og den ret nem at bruge 😀 Så den kan kun få min varmeste anbefaling. Den er i butikkerne nu og koster 74,95 kr. vejl. udsalgspris 🙂 Loreal Superliner perfect slimProduktet er tilsendt til anmeldelse bloglovin

12 comments

  1. Er den vandfast/smudsfast? Mit problem med eyelinere (udover at have en rystende hånd 😉 ) er nemlig, at jeg efter få timer ender ud med panda-look, fordi eyelineren sådan ‘smudser’.

    1. Kan ikke lure om den er vandfast, men synes i hvert fald den er ret svær at få fjernet bare sådan lige.. Men det har jeg oplevet lidt forskelligt med, f.eks den jeg har fra chanel, den sad som den skulle en hel dag nærmest på en veninde hvor den på mig hurtigt flyttede sig :S men prøv og se om du kan finde en tester, så har jeg vist ikke sagt for meget eller for lidt 😀

    1. Ja der er jeg helt enig.. Brugte også flydende liner da jeg var yngre og må sige nogen gange, så kom ens tålmodighed godt på prøve med den.. puha :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.