Sally Hansen – Glided Lily

En, vil nogen nok mene, julet lak af slagsen. Den kom i hvert fald frem i December måned 😀 Jeg synes også den er rimelig meget julet.. Jeg kan i hvert fald ikke lige komme på en anledning til at have den på her i Januar. Det skulle da lige være hvis jeg blev inviteret til et guldbryllup.. Men lets face it.. hvor tit sker det lige? 😛 Den dækker bedst ved to lag og tror den er ret god til nailart, da jeg har set en del bruge den til juletræer 😀 Var det en som var på jeres negle i December eller var i mere til de røde lakker? 🙂 Jeg er i øvrigt helt alene fra nu til i morgen herhjemme!! Min kæreste er til LAN, så nu skal jeg underholde baby i halvandet døgn… Puha.. Ses på den anden side og rigtig god lørdag! 🙂

Sally Hansen Glided Lily

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

2 comments

  1. Hvor er den flot, den lak! Har en, der minder om fra Gosh, tror bare, den er en anelse mørkere og måske lidt mere metallisk og mindre glitret.

    Rigtig god fornøjelse med at være alene med vidunderet. Man kommer ret hurtigt til at savne sin kæreste, ikk?

    1. Puha jo… det er lige pludselig luksus at ha ham gående herhjemme 😀 Tror faktisk for en gangs skyld jeg ikke kender den du nævner fra GOSH 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.