IsaDora – Polar Nights

Den her er også lettere forsinket desværre.. Men ikke en så julet lak igen, som den forrige. Den her kan jo sagtens bruges nu og ja resten af året også 🙂 Nå men lakken har, som i nok kan ane, små og store stykker sølv glitter i. Selve lakken er jelly og derfor så bliver farven af glitteret både sølv og blåt 🙂 Den dækker derfor også først efter et par lag. Men det er nok en farve jeg en anden gang vil smide oven på en anden lak, så man ikke får to-tre tykke lag af glitter og dermed er mere eller mindre umulig at få af igen 😛IsaDora Polar Nights

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.