IsaDora Opalescent Nails

Så er der søreme lidt nyt fra IsaDora igen 🙂 Denne gang har de lavet en forårs kollektion som udelukkende består af perlemorsfarvede neglelakker. Fra venstre mod højre 770 Nacré, 768 Candy Floss, 769 Mother of Pearl, 766 Opal og 767 Marshmallow. Ja beklager de er i forkert rækkefølge, men det kiggede jeg ikke lige på da jeg lavede billedet 😛 Håber i kan overskue det alligevel. Jeg har Nacré og Marshmallow jeg forhåbentlig kan få taget nogen billeder af snart. Det her er neglelakker som for det meste vil se bedst ud ovenpå en anden farve. F.eks ovenpå en sort eller en anden mørk farve. Vil i foretrække at se dem oven på en sort eller hvordan de rent faktisk ser ud alene? 🙂

IsaDora Opalescent nailsbloglovin

7 comments

  1. Jeg er jo sådan en, der *aldrig* ville kunne finde på at gå med den alene, så jeg vil rigtigt gerne se dem over sort (eller en anden mørk farve) så jeg kan se om det er noget for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.