IsaDora Spring Colors 2013

January 22, 2013 |  by  |  blog, makeup, nailpolish, neglelak, nyt

Så er der flere nyheder fra IsaDora, de har jo lige sendt en anden kollektion på gaden, nemlig Opalescent Nails, men denne her er en decideret forårs kollektion :) IsaDora selv skriver at de flotte pastel farver skal få vores tanker hen på isfryseren med lækkert italiensk is.. og altså det må jeg sige er ramt spot on! Især den lysegrønne får mig til at crave is helt vildt! :D Nok fordi min yndlingsis er pistacie og det hedder lakken sjovt nok også.. Altså Pistacchio! :P Den lyserøde hedder Rosette, den blå Bella Vita og den kaffefarvede Machhiato ;) Hele kollektionen skulle gerne være ude her i uge hos de normale forhandlere :)
IsaDora Spring nailcolors 2013
IsaDora Spring colors 2013bloglovin

 


6 Comments


  1. Ejj sikke nogle lækre lak farver!
    Pasteller er ellers ikke min favorit, men de her ser fine ud :)

  2. Skønne forårs/sommerfarver :-)

  3. Forhandles Isadora andre steder end i Magasin i kbh? Mærket forhandles nemlig ikke i Magasin i Århus…

  4. Puha, pistacchio er virkelig nødt til at pryde min samling!

  5. helt vildt flotte faver <3

  6. Synes at Macchiatoen ser flot ud..

Trackbacks

  1. IsaDora - Rosette | rijah.dk

Leave a Reply