Chanel Nouvelle Vague

Hello gorgeous! Så kom den! Chanel Nouvelle Vague! Endelig.. har også bare ventet noget nær en uge 😀 Det er lang tid når man venter på noget 😛 Den har fået 2 lag her og synes det er en heeeelt fantastisk farve, rigtig klar til sommeren, så bare kom an! Og det virker i øvrigt som om at sommeren er liige ved at være her 🙂 Var ude igår og i dag har jeg fået lidt solskoldning på min overlæbe… ihh.. nå men man må jo ikke brokke sig når solen endelig er kommet frem 🙂 Hav en vidunderlig fredag! Ja og weekend selvfølgelig.. Jeg skal så arbejde fra Lørdag til tirsdag 🙁 så hvis der ikke er noget nyt fra mig.. så er det derfor 🙂 God pinse!


Flash fra kamera

Sol lys

Weehuu I got it! Only costed !&#% on ebay 😀 What do you think? Is it this years Jade? 🙂

19 comments

 1. Åh hvor fint 🙂 Minder den ikke meget om Essies Mint Candy Apple? Jeg synes den er vildt fin, men gider ikke købe den hvis den minder for meget om den anden.

  /Anne

  1. Mint Candy Apple er meget lysere og Chanels har altså lidt shimmer når man ser den i sollys. Så vil sige de er nok meget langt fra hinanden. Men jeg laver en sammenligning og ligger op her en af dagene da jeg også har en anden jeg synes den minder om 🙂

 2. Uhh, hvor lækkert. Er helt vild med den 🙂 Jeg har faktisk tænkt over, hvordan du får fat i sådanne neglelakke? 😀 Den er da ikke i butikkerne endnu, er den?

  Sol

  1. Uhh sorry. Nu så jeg så lige at du fik fat i den på eBay, hahaha. Det må have været dyrt… Så engang at der lå en Jade på eBay, og den blev solgt til omkring 1200 ,- hvis jeg husker rigtigt. Crazy! Lad os se om denne bliver ligeså populær 🙂

   1. Ah så meget har jeg heldigvis ikke givet for den.. så var min kæreste nok gået fra hus og hjem haha 😀 Men tror helt sikkert det er en man skal være hurtigt ud med, hvis man vil sikre sig den ikke bliver udsolgt. Mener at ha hørt den kommer til Danmark snart 🙂

 3. Er det nemt nok at handle på E-bay og skal der betales told/afgift på en neglelak?
  Super flot farve

  1. Ja umiddelbart har jeg ikke haft nogen problemer med det. Jeg plejer for det meste kun at handle hos nogen der har 100% positiv feedback og i øvrigt kan du kigge på den engelske ebay fordi så slipper du jo for at risikere told/moms. Den her har jeg købt hos en engelsk ebay sælger 🙂 Så det gik helt fint 😀 Jeg vandt lakken den 12 maj og jeg havde den 20 maj. Så det gik ok stærkt(der var lige en weekend imellem). Dog skal du hvis du handler på den engelske ebay lige huske at se hvorfra det blir sendt fordi der er mange der sælger produkter på den engelske hvor det rent faktisk er på usa 🙂 Håber du kan bruge svaret 🙂 Og tak for din kommentar 😀

 4. Ja, det var da godt nok hurtig levering :-).
  Fik det lige tjekket op og kan se at dem, der er til salg nu er fra Usa 🙁
  Den bliver nok umulig at få herhjemme og den lægges jo ikke til side.

  1. Øv det var ærgeligt.. hvis du kender nogen i England så kunne du jo evt. høre om de kan købe og sende en? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.