Here we go again…. (b-day)

Ja det er jo uendeligt svært at undgå at blive ældre og igen er det så blevet min tur… Puha… nr. 28 af slagsen.. Nå men jeg har fejret mig selv med et par nye Adidas Superstar da de andre var ved at være riiiimelig slidt… Som billedet nok indikere 😉 Og så har jeg en gave liggende fra min veninde og så får jeg resten i morgen når jeg holder fødselsdag for lidt familie og venner 🙂 I må nyde vejret i hvert fald 😛 Ser jo ud til at det er rigtigt godt, i hvert fald her i Herlev 🙂

So its my birthday… The 28th of its kind… meh! I dont wanna get older 😛 I got my self a new pair of my beloved Adidas Superstar.. Seemed it was a bout time 😛 Have a great day!

 

33 comments

 1. Hej Rijah!
  endelig en der er ligeså vild med neglelak som jeg er! Elsker din blog! 😉 I part 21 (eller hvad de nu hedder) har du en holo-neglelak fra china glaze – TTYL, men jeg kan ikke finde den nogen steder? 🙁 ved du evt. hvor jeg kunne skaffe den? Den minder lidt om den OPI du har øverst på din side ude til højre 😉
  Hvor mange neglelakker tror du at du har i alt? Og jeg er altid klar til at købe, hvis du skulle sælge ud 😉

  Og tillykke med fødselsdagen 😉

  1. Tak 🙂 Den lak har jeg faktisk fundet på Trendsales ved et rent held så mit bedste bud nu er på ebay, tror der er størst mulighed for at finde den der. Jeg mener jeg har omkring 350 stk. men er egentlig ikke sikker da jeg ikke er så god til at opdatere min liste liste når jeg får nye 😛 Hvis jeg sælger nogen bliver det her på bloggen, så skal jeg nok sige til 😉 Og tak 😀

 2. Tillykke med fødselsdagen 😀 Og tusind tak for det supergode vejr 🙂 Her i Skovlunde, var det dejlig varmt 😉

 3. stort og tillykke. og åh, du er fra Herlev? Hvorfor er alle nu også det? hehe. Er heldigvis flygtet derfra for snart 4 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.