GOSH – Flamingo

Det første billede i år med sollys i stedet for kameraets flash… Juuhuuu 😀 Det har været rigtig lækkert vejr i dag, omend jeg har befundet mig mest indenfor så har jeg da været på vores altan et par gange og kunne mærke varmen 🙂 Og så tog jeg denne her flotte lak på da jeg i dagens anledning skal en tur til Roskilde og fejre en venindes fødselsdag.. Og gaven blev allerede ordnet i sidste uge da hun var på rov i mine neglelakker og fik snuppet omkring en 20 stykker med hjem. Hun var glad og det var jeg også, nu har jeg jo plads til nogen nye ;D

Og i morgen er det så min tur til at blive et år ældre.. Puha tog allerede det første skridt ind i de voksnes rækker i dag da jeg skulle lave min ung konto om i Danske Bank… Altid noget min bankrådgiver godt kunne høre på mig at det var jeg absolut ikke glad for 😛

Hov og forresten så er der 2 lag af lakken på alle fingerne 😉

GOSH - Flamingo

First picture with natural sunlight this year! Weeee the summer is slowly coming 😀 Oh and there is 2 coats btw. on all the nails 🙂

GOSH – Flamingo

15 comments

  1. Nu er jeg simpelthen nødt til at komme med lidt ros til dig 🙂

    Jeg er så glad for din blog. Den er helt fantastisk simpel uden at være kedelig overhovedet.. Kæmpe ros til dig, for dit arbejde på din blog. Jeg elsker at kigge forbi 🙂

    Vh Michelle
    MichellesModeslam.blogspot.com

  2. Pingback: GOSH – Flamingo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.