China Glaze – Watermelon Rind

Denne her neglelak er fra kollektionen Summer Days fra 2009 og er som navnet indikere en sommer farve. Og jeg synes da også den virker rigtig frisk, men så synes jeg måske også den minder lidt for meget om en julefarve? Tænker lidt juletræ… men det er måske bare mig 😛 Den kommer i hvert fald først til rette ved 3 lag 🙂

This is from the China Glaze collection Summer Days from 2009, and even though I think its a summer color, it also reminds me of a christmastree… anyone else seeing this than me? 😛

11 comments

  1. Super fin lak, men jo jeg kan godt se hvad du mener 🙂 Juletræ med julelys i! Men det er også fordi jeg synes de fleste sommer nuancer for det meste har været meget lyse eller pang – og ikke de helt mørke 🙂

  2. Smasklækker farve! Og nu du siger det, kan jeg faktisk godt se det med juletræet… Men jeg kan også godt se det ydre af en vandmelon… Under alle omstændigheder er den i hvert fald super fin. 🙂

    1. Det summer jo også sommer når man ser på sådan en vandmelon 😀 Herligt og meget en indikation på at sommeren er på vej, endelig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.