Sally Hansen – Midnight in NY

Så har jeg lige en sidste Sally Hansen neglelak for denne her omgang. En skulle man tro, flot sort med små holo glimmer i, men det man kan se i flasken, ikke fordi det kan ses på de her billeder, kan man næsten ikke se på neglene desværre. Det er i hvert fald meget svært! 🙁 Den dækker ved to lag, så den er faktisk en udmærket base farve for f.eks en stamping 😀 Dog er den rimelig skinnende… normalt er det jo fint, men ikke hvis man skal smide en konad på 🙂 Jeg synes faktisk navnet er rimelig passende til lakken, da jeg gætter på at man i New York nok ikke kan se så mange stjerner igen. Som det måske ellers var tænkt 😉

Sally Hansen Midnight in NY

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

1 comment

  1. Den er flot blank… og på billedet kan man sagtens se glimmereffekten, men det er jo selvfølgelig også ret tæt på (tættere end man vil se på normalt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.