Fancy Friday – Naked

Emnet i Fancy Friday er jo til rimelig fri fortolkning, så jeg ved nogen har fundet en nude lak og andre viser deres negle helt naked. Begge dele har jeg valgt.. Eller hvordan man nu skal sige. Jeg har nemlig Dior Nail Glow på det sidste billede, så helt nøgne er de jo ikke 🙂 Ligeså snart det her indlæg er udgivet, så skal jeg dog klippe mine negle, da de er alt for lange til mig.. Det er ikke ofte de får lov til at blive så lange, så glæder mig virkelig meget til at klippe dem af! Et lille tip vil jeg lige give her på falderebet, klipper du dine negle, så gør det altid hvor du har neglelak på, det kan gøre meget for at du undgår at neglene flækker og ikke mindst så er det meget nemmere at forme dem når du har en farve på, fremfor når du ikke har 🙂 Så jeg skal have en lak på nu og så bliver kløerne klippet 😉

Naked nails

FancyFridayNaked

Dior Nail Glow

FancyFridayNakedDiorNailGlow
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


3 comments

  1. Dejligt, naturligt look 🙂
    Jeg har det lidt ambivalent med den der Glow fætter der. Har flere gange haft den på ønskelisten, men taget den af igen. Er ikke helt overbevist endnu! :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.