Fancy Friday – Famous

Temaet i Fancy Friday idag er Famous – berømt, altså inspireret af en kendt. Jeg har nok misfortolket temaet lidt, da jeg bare har rekreeret et neglelook.. Men det går vel? 🙂

Jeg har altid været ret vild med Katy Perry, ikke kun pga. musikken, men hun har altså også nogen ret fantastiske neglekreationer og da jeg for et par dage siden iførte mig Sephoras Photoelectric var det også lidt med tankerne på Fancy Friday. Farven mindede mig ret meget om videoen til Dark Horse af Katy Perry hvor hun har en del forskellige negledesigns 🙂 Lur lige videoen inden vi hopper til neglene, for der er altså både fantastiske negle, men også noget vildt flot makeup i.


katy perry dark horse Fancy Friday - Famous katy perry dark horse Fancy Friday - Famous katy perry dark horse Fancy Friday - Famous
Det er også et fjerde design med guldstriber i kanterne og blå i midten, men synes ikke jeg kunne få et ordentlig billede af det. Jeg ville rigtig gerne have kastet mig ud i dem alle fire, men da jeg pt. også tester lakken fra Sephora så ville jeg helst beholde den på og der er det så mest det første billede jeg kunne hoppe ud i.

Neglene var i øvrigt ret nemme at lave, jeg brugte tape til at lave spidserne og så er der en topcoat på. Er ret tilfreds med det færdige resultat og man kan ikke lade være med at føle sig lidt bling med så vild en guld farve på. Den jeg har brugt er i øvrigt Medina by GOSH – Glam, som er en af de bedste guld lakker jeg har prøvet til dato. Den blå farve er ikke spot on, men synes det fungerer fint da den blå også er lidt metallic som guldlakken 🙂 Hesten er lånt af sønnen 😀
Fancy Friday Famous Fancy Friday Famous Fancy Friday Famous
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Tryk på den lille blå fyr…

Fancy Friday – Famous

11 comments

  1. guld og blå kan bare noget sammen 😀 jeg burde virkelig blive bedre venner med tape – jeg elsker de manis man kan lave med dem 🙂

  2. Loooove them! Ja, det kommer nok ikke bag på dig 😉 Men ikke mindst pga hesten ;D
    Så skønne, og dem her må jeg også lave en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.