The 31 Day Nail Art Challenge 2014

Som jeg har hintet om et par steder, så har jeg i år tænkt mig at deltage i The 31 Day Nail Art Challenge som er sat i værk af Chalkboard Nails. Jeg har luret på den de andre år, men ikke set den tids nok til at få det hele planlagt. Så tænkte at NU skulle det altså være. Det har selvfølgelig krævet en masse planlægning, man laver jo ikke bare så noget dagen før!

Men jeg er klar og håber meget i vil følge med 😀 Vi starter i morgen.. med røde negle 🙂 Er der nogen af jer derude der er hoppet med på denne også?  Jeg ved at Charlotte også planlægger at deltage, så husk at kigge forbi hende også hver dag, jeg linker selvfølgelig til hende og hvis nogen af jer andre er med, så smid en kommentar så linker jeg også til jer 😀

The 31 Day Nail Art Challenge 2014

The 31 Day Nail Art Challenge 2014

6 comments

 1. Hmm ved ikke hvad der blev af min kommentar. Den kom kun halvt i gennem.
  Men jeg er med. Min bliver nok bare light, da jeg er på ferie i en uge.
  Men skal man vise billederne i nummer rækkefølge eller bestemmer man selv?

  1. Jeg tror det er meningen man ska vise dem i den dag de nu er stillet op på billedet, men tror egentlig der er frit slag. Der er jo ikke nogen regler som sådan 🙂 Men ellers tag et kig på det indlæg jeg linker til hos Chalkboard Nails 😉 Hvad hedder din blog?

   1. Okay super!Tak. Så tager jeg dem i rækkefølge.
    Jeg prøver at kigge Tak.
    Jeg har ingen blog. Lægger det bare på min instagram (Sizze86)
    Gør det mest fordi det hyggeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.