31DC2014 10: Gradient Nails

Det var denne gradient jeg snakkede om der var under min dry brush mani i fredags. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle lave den om da jeg ikke synes man kunne se den sidste farve så tydeligt igen. Fordi ja der er faktisk 3 farver. Der er faktisk brugt hele 4 Chanel lakker til den her mani.

Først Eastern Light som hvid base, så Sweet Lila som er den lyseste ved roden, Pink Tonic den midterste farve og til sidst Tutti Frutti som den øverste. Hvilket er den jeg synes var mindst tydelig og havde derfor overvejet at skifte den ud med Mirabella som er noget mere orange i det. Men jeg har desværre ikke haft tid til at forsøge igen, så nu blev det ved den her 🙂

Men den er vel også helt ok… til nøds 😛

31DC2014 10: Gradient Nails Chanel Gradient Nails 31DC2014 10: Gradient Nails Chanel Gradient Nails 31DC2014 10: Gradient Nails Chanel Gradient Nails

Husk at tjekke forbi Chakalacquer og se hvad hun har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂
31DC2014 03: Yellow Nails

31DC2014 10: Gradient Nails

8 comments

  1. Eihj, den er da super fed Maria! 😀 nu ikke så selvkritisk! 😉 Jeg er voldsomt vild med dit resultat! 🙂

  2. ikke havde læst teksten, kunne jeg ikke se den yderste orange… Men når jeg virkelig kigger efter den, så kan jeg godt, og det ser super godt ud! 🙂 Uden den ligner det, at den lyserøde bliver ædt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.