Chanel Summer 2015 neglelakker – predictions

Hvis i kan huske sidste år, der lavede jeg predictions på hvordan at Chanel Summer neglelakker ville se ud. Og igen i 2015 er der kun navne og beskrivelser ude af dem, indtil videre i hvert fald, men ikke nogen rigtige billeder endnu.

Så jeg tænkte hvorfor ikke prøve at være spåkone igen og så må vi se hvor tæt på jeg rammer 😀 Så mine gæt er altså kun baseret på farve beskrivelsen. Here goes nothing! 😉

Chanel Summer 2015 neglelakker

Terrana / Shimmering Chocolate Brown (Limited Edition)
Méditerranée / Ocean Blue
Coquelicot / Luminous Vermillion Red
Lavanda / Intense Vivid Violet

Chanel Summer 2015 neglelakker - predictions

Hvis det her er deres sommer farver, så må jeg nok sige det er nogen af de mærkeligste til dato. Synes ikke rigtig der er særlig mange sommer vibes over dem. Hvad siger i? Men det er da i det mindste nogen interessante navne 😉

Synes dog det er lidt synd der igen kommer en rød, også selvom den skulle være lidt jelly agtig som beskrivelsen kunne indikere. Den lilla glæder jeg mig dog til (surprise)! Blå og brun kan jeg vidst først udtale mig når jeg ser dem på billeder.

Hele kollektionen, altså både makeup og lakker hedder i øvrigt Méditerranée. Jeg glæder mig vildt meget til at der kommer billeder ud, og jeg skal selvfølgelig nok lave en followup når det sker 😉

Hvad siger i til navne og beskrivelse af farver og tror i at jeg rammer plet med nogen af dem?

Chanel Summer 2015 neglelakker – predictions

11 comments

  1. ha ha… ikke for at fornærme dig, men jeg tror altså ikke du rammer plet 😉
    for som du selv skriver… så vil det da være en ret underlig sommerkollektion…
    Det bliver spændende.

  2. Jeg tror du er tæt på med de to sidste, men forestiller mig den brune bliver lidt mere bronze-lækker pga shimmeret og den blå lysere. Men alligevel, du plejer jo at være ret god til det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.