Essie – Splash of Grenadine

Først og fremmest rigtig godt nytår, håber alle kom vel ind i det nye år 🙂 Og så kan jeg godt love at der snart kommer en lille konkurrence til alle jer dejlige læsere 😀 Det er vel en lækker måde at starte året på ik? 🙂

Vi starter ud med en af essie-lakkene som jeg købte hos Nelly.com på udsalg. De havde ikke mange, faktisk kun 4 lakke på udsalg og der var der kun 2 jeg kunne li bare sådan nogenlunde og den ene er så den her 🙂 Super nem og rigtig lækker at arbejde med. Dog skal den bruge 2 lag for optimal dækning. Men ellers en virkelig herlig pink, lige sådan jeg kan li den 🙂

First of all I wanna wish you all a happy new year! Hope you had a lovely evening 🙂

This is the first of the 2 essies I bought on sale at nelly.com. They only had 4 nailpolishes on sale and only 2 of them wa somewhat interesting for me. This being one of them. It really nice and smooth and great to work with. It has the best coverage at 2 coats.

17 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.