China Glaze – Sun Worshiper

Uha en neon.. De her er altså nogen af mine favoritter 😀 Den er altså ikke så kraftig som den ser ud her på billedet, den ser måske lige ud til at være i overkanten. Sjovt nok så virker det som om at den bliver mindre mat jo flere lag der kommer på, hvis man kigger på 1 lag og 3 og 4 lag. Men kan måske også bare være lyset 😀 Men i hvert fald er den som alle andre neonlakke altså mat i det.  Lige den her er købt hos duft & natur da den var på tilbud til 49 kr. Nu ser det ud til de kun har et par stykker tilbage af nogen andre farver til 49 kr. men så er der jo stadig lidt og vælge imellem hvis der er nogen af dem man bare må have 🙂

Er i ligeså vilde med neons som mig? 😀

I finally got a hold of some of the polishes from the Poolside collection and I am thrilled about them! 😀 Although it seems like the more layers the less its matte. Or maybe its something I am imagining/the lighting? Anyways I am loving it! And I cant wait until summer when this will be on my toenails all the time 🙂

Are neons some of your favorites?

16 comments

  1. Ah var heller ik lige det jeg mente, men nu har jeg ændret ordlyden 😛 Men ja helt klart ebay eller venner i USA 😉 Og husk at lure på ebay fra UK så kan man slippe for tolden 🙂

   1. Det er nok bare mig og min sløve hjerne der ikke fattede det 😀

    Jeg må på jagt, må have denne farve. Mangler også en lidt mere gul, der ikke er så mat men hverken neon eller pastel. Besværlig, much 😀

  1. Da jeg tog billederne og bare så det lille preview på kameraet så var den mere neon end her på billedet, det var virkelig vildt. Og sommer er jo ikke slemt at blive mindet om her i snestorm og minusgrader ;D

 1. I love neon polishes and they look great in the dazzling desert sun. Today it’s actually a gray cold day out (55 F. in Phoenix) – so I’ve got a sparkling white glitter on to match the coldness. I love painting french tips with neon colors. I usually put a coat of milky white underneath Sun Worshipper. Thanks for showing us the bright mani!

  1. Sometimes a little bedazzle in the boring cold weather is the best to brighten up a day 😀 and you a very welcome and thanks for your comment 🙂

  1. Jamen altså CG er jo bare yndlings på alle måder 😀 det er så snyd det ska være så dyrt her i dk når de er så billige i usa !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.