Polishers Inc – Inspired by a polish brand

Det er næppe svært at gætte hvor jeg har hentet min inspiration fra til dagens tema. Meeen til dem som måske ikke helt har fanget den, så må jeg jo hellere lige forklare 😉

Min søde veninde Charlotte har sit eget fantastiske neglelakmærke, nemlig Foxy Paws og det er jo selvfølgelig fra navnet jeg har hentet ideen til de små poter som der går hen over neglene. Lakkerne der er brugt er også fra mærket, selvfølgelig, det ville være lidt sært at lave det med lakker fra et andet mærke ik?

Den jeg har brugt til poterne er en af mine absolutte yndlings lakker fra Foxy Paws, nemlig I’m Blue, og basen er Foxy Paws Barbie Girl. Sidstnævnte formåede jeg i øvrigt at spilde ud over det hele. På tøj, keyboard og bord. Yes. Meeeen det skulle jo ske på et tidspunkt og når det først er efter 6 år, så har jeg da vidst været heldig det ikke er sket før 😛

Foxy Paws neglelakker kan købes på Foxy Fingertips.

Paw print nails PawPrintnailart

It wasn’t hard for me to choose a brand for this theme. Who else to get inspired by than Foxy Paws, than my dear friend Charlotte own? 🙂

I decided to make paws walking over my nails, since it is a part of the brands name. I used Foxy Paws Barbie Girl as the base and made the little paws prints with Foxy Paws I’m Blue, which is on of my favorite polishes from the brand 😀

I really love the result. They are so cute! 🙂 Dont forget to check out the other girls nails for this theme 😀Polishers inc

Polishers Inc – Inspired by a polish brand

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.