Makeup Genius – en genial app

Test makeup’en på eget ansigt før køb

L’Oréal Paris er kommet med en app, der er nok er intet mindre end genial. Det er den første virtuelle makeup simulator, der får premiere i Danmark i dag den 4. maj. Det sker i partnerskab med Matas e-shop.

App’en er inspireret af Hollywoods filmteknologi: makeup ‘en tilpasses ansigtet på kundens smartphone i 3-D, så hun kan se, om farverne passer til hende. Hun kan lege med alle farver – og fjerne dem igen med et swipe. Når den perfekte personlige makeup er fundet, kan forbrugeren gå direkte til Matas e-shop og købe de valgte produkter.

Læs mere på www.makeupgenius.dk og download til iPhone på App Store eller til Android på Google Play

Jeg har selv prøvet mig lidt frem… Helt makeup fri i ansigtet 😮 Så der må der være en ide til lidt mere konceptudvikling, altså at man også kan teste foundation 😀

Jeg har prøvet lidt af de forskellige looks der ligger derinde allerede, men man kan prøve sig lidt frem med læbestift kun eller øjenmakeup osv. Jeg synes i skal prøve og hente den og se hvor sjovt det er når makeup pludselig er på efter at ansigtet er scannet og det følger med selvom det flyttes.

Det kan selvfølgelig også se lidt mærkeligt ud, men synes det er en vildt fed ide med sådan en app og glæder mig til at se hvordan det udvikler sig.

Makeup Genius

Facts om Make-Up Genius

Ved udviklingen af Make-Up Genius har L’Oréals beauty incubator lab i Silicon Valley i Californien arbejdet med specialister i ’tracking’ teknologi – kendt fra Hollywood film i 3D.

Det har taget forskere og animationsfilmskabere mere end 10 år at udvikle processen, som kaldes ’RT Track 64’.

L’Oréal arbejdede med firmaet Image Metrics, der udvikler software til genkendelse af ansigter til video spil og film.Ansigtet fotograferes med afmærkning af 64 punkter og op til 100 ansigtsudtryk.

Derfor kan man bevæge ansigtet 60 grader, og makeup ‘en følger med.

Hvis i allerede har kastet jer ud i appen hvad synes i så? Eller hvis i henter den nu, så må i da meget gerne skrive hvad i umiddelbart synes om det 🙂

Makeup Genius

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.