Sommerferie


Jeg må vel hellere lige give et pip så i ikke tror her er helt dødt 😉

Jeg holder sommerferie og derfor er jeg ikke så aktiv herinde. Der er en smule på Instagram (@spinthebeauty) og Facebook, men ellers skal i nok ikke forvente der er så meget at se her før ferien er overstået. Blogland er alligevel dødt de her tre uger, så det er sgu lidt synd at bruge tid på indlæg der måske slet ikke bliver  andet end markeret som læst 😉

Ellers så har i nok opdaget jeg har lavet en gaming blog, eftersom den har spyttet indlæg ud fra den her blog. Hurra for teknik… Det skulle ellers være fikset nu, så håber ikke flere bliver udsat for ufrivilligt eksponering af mit nørderi 😉 Men skulle i være så uheldige at stadig få de forkerte så må jeg nok bede jer om at tilføje mit feed igen 🙂

Rigtig god sommer derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.