Essie Resort Collection 2015 – swatches

Indlægget indeholder affiliatelinks

Essie Resort 2015

Så har vi endnu en Essie kollektion på trapperne, nemlig deres ferie kollektion. Dog udkommer den først i uge 36 i år, hvilket egentlig er meget sent i min verden, da de fleste nok er færdige med sommerferien der. Men vi skal da aldrig sige nej tak til lidt lak  😉

Essie Cocoa Karma

En brun lak, det er nok min mindst favorit lak i hele verden, ca. Farven i hvert fald. Det er bare ikke lige lykken for mig at skulle rende rundt med det. Denne her er ingen undtagelse. Den dækker dog fint, så det må vel tælle op 😀Essie Cocoa Karma

Essie Stones n’roses

Den her er lidt mere ferie agtig. En fint støvet koral farve, som her har fået 3 lag for at dække, ifht. kameraet. Den kan godt nøjes med 2.

Essie Stones n'roses

Essie Suite Retreat

En fin støvet mørkeblå som dækker rigtig fint ved et enkelt lag. Der er et eller andet over den som jeg synes er så flot, den er i hvert fald favoritten i den her mini kollektion 😀

Essie Suite Retreat

Essie Time for me time

En sart pink med en smule shimmer i. Den skal have 3 lag, for mit vedkommen for at den dækker godt. Den er fin til de sommerbrune hænder og ikke mindst fødder. Ikke fordi jeg har det dog, men det må der jo være andre der render rundt med 😛 Essie Time for me time

Jeg er nok ikke ligeså vild med denne kollektion som sidste års Resort farver, dem kunne jeg rigtig godt li, så er det svært at hamle op med det, selvom de faktisk er ret tæt på hinanden, så trækker den brune nok bare ned for mig i den her.essieresort2015

Kollektionen vil være at finde i butikkerne og formentlig også webshops fra uge 36. Prisen er som altid 99,95 kr. og føres hos magasin.dkmatas.dk eller billigvoks.dk (aff.links)

Essie Resort Collection 2015anmeldelse2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.