#31DC2015 09 Rainbow Nails

Jeg er hoppet på sharpier igen. Mest fordi jeg fik fat i noget isopropyl alkohol og så jeg blev jo nødt til at teste det 😀 Det puttede jeg i øvrigt i en lille flaske som kan spraye det ud.

Så jeg har simpelthen bare tegnet nogen tykke streger og så har jeg piftet 1-2 sprays med isopropylen over og så kom der er en lidt mere flydende overgang. Jeg er helt vild med den her vandfarve effekt… Så den kommer i helt sikkert til at se igen 😛

Til sidst har jeg så smidt en topcoat over, den jeg bruger lige for tiden er GOSH’s nye Gel Top Coat. I kan nok også se der er brugt et godt stykke af den allerede, så den er blevet en klar favorit pt. Den kan kun anbefales 🙂

Sidste år der lavede jeg i øvrigt suger spun regnbue, som var en af favoritterne sidste år 🙂

31DC2015 Rainbow nails


31dc2015#31DC2015 09 Rainbow Nails

13 comments

  1. Det ser altså bare drøn-sejt ud, det gør! :ThumbsUp: Hvad skal jeg gøre for selv at komme i gang? Vil almindelige tuscher være okay? Og kan jeg så bare bruge sprit til at sprøjte på? Og skal det sprøjtes på? :Grin:

    1. Tusind tak :kiss: Hm jamen jeg ved faktisk ikke om almindelige tusser virker, så det kan jeg egentlig ikke svare på. Der er jo noget sprit i sharpies og tænker at det er lidt det som gør det opfører sig som det nu engang gør. Jeg aner ikke om sprit dur heller :confused: Jeg ved bare det virker med sharpies og isopropyl alkolhol :joy:

  2. Hvor har du fundet de fine kulørte sharpies? Jeg synes kun, jeg kan finde sort, blå, grøn og rød, du ved standardkedelige sprittuschfarver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.